Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Ρωτήσατε τον Ρουβίκωνα ρε; Γιατί περιπολείτε ;



https://www.liveleak.com/view?t=sfVVb_1541698045Βίντεο - εξευτελισμός της ΕΛ.ΑΣ από τον Ρουβίκωνα ο οποίος υποκατέστησε πλήρως την Αστυνομία και έκανε έλεγχο σε ... αστυνομικούς!
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν... έλεγχο σε δυο αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονταν απέξω από το σπίτι ενός μέλους τους!
Το μέλος του Ρουβίκωνα βλέποντας τις κινήσεις αυτές ειδοποίησε τους συντρόφους του στην αναρχική οργάνωση, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να τους κάνουν έλεγχο και ερωτήσεις για το τι κάνουν εκεί.
Τελικά όπως φαίνεται και στο βίντεο ο ένας από τους δυο Αστυνομικούς αναγκάστηκε να αποκαλύψει την ιδιότητά του και τους έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα,
 «Να πείτε στους πολιτικούς προϊσταμένους σας ότι θα έχουμε πρόβλημα, μας απειλούν τα σπίτια, με τα πολιτικά δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος, ας στείλουν με αστυνομικούς στολές» είπε μέλος της αναρχικής συλλογικότητας.
«Εδώ λέμε τα δικά μας τα προβλήματα και δεν μας ακούνε» απάντησε ο ένας αστυνομικός».
"Αυτό γιατί έχουμε γίνει πολλές φορές στόχοι επιθέσεων και μπορεί να συμβεί κανένα ατύχημα" απάντησε το μέλος του Ρουβίκωνα
Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων, αλλά από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε κάποιος από τους αντιεξουσιαστές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε ελεύθερη μετάφραση .
Ρωτήσατε τη Mossad γιατί περιπολείτε ....;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...