Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Υπάρχει περίπτωση δυο Τούρκοι να μην τα βρουν;



Στο Φανάρι μεταβαίνει αύριο, Σάββατο (10/11), ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου ο οποίος θα συναντηθεί με τον Βαρθολομαίο. Η συνάντηση Βαρθολομαίου-Γαβρόγλου, ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής...από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

O Τούρκος Βοθρολυμαίος διαμαρτύρεται γιατί το Φανάρι δεν ενημερώθηκε από την πολιτεία για το προωθούμενο σχέδιο στο χώρο της Εκκλησίας που αφορά κληρικούς και μητροπόλεις της δικαιοδοσίας του, δηλαδή την μισή Ελλάδα. .


Ο Βαρθολομαίος κάλεσε την Ελληνίδα πρόξενο να ενημερωθεί για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμαμαι καλα στο δημοτικο στο γυμνασιο οταν συνηθως καναμε διαιρεση μετα καναμε και την επαληθευση για να βεβαιωθουμε οτι οι πραξεις μας ηταν σωστες. Κατι τετοιο ειναι και αυτες οι συναντησεις και βεβαια θα υπαρχει και η αναλογη επιβραβευση.

Ανώνυμος είπε...

Πριν πέσει καλά –καλά η είδηση ξαμολήθηκαν τα αλάνια να σπείρουν ότι είναι fake είδηση. Είναι όμως πολλά τα λεφτά για να φανερωθούν .Για πολύ λιγότερα σκοτώνουν την μάνα τους.

Ανώνυμος είπε...

Αν εννοεις εμενα γιατι το μηνυμα σου ειναι λιγο διττο μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις το μηνυμα μου. Εγω υπονοησα τη συναντηση-συμφωνια Τσιπρα Αρχιακατανομαστου και τη μεταβαση του τζοβενου τους στο Πατριδολοκαπηλειο για να πιστοποιησει δια ζωσης τα τριμερη προσυμφωνημενα τους.
Δεν πρεπει να επιβραβευτει στο αμεσο μελλον το τζοβενο τους για τη διαμεσολαβηση;

"Ως διαμεσολάβηση ορίζεται μια σύντομη και σύννομη διαρθρωμένη διαδικασία εκούσια, εχέμυθη και εμπιστευτική στην οποία παρίστανται τα εμπλεκόμενα μέρη"

Ανώνυμος είπε...

το σχολιο ηταν για το χρημα που βρεθηκε και μπηκε σε λάθος πόστ. Δεν αναφερετε σε εσένα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...