Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Οι φαντάροι είναι κακής ποιότητας πελάτες. Προτιμώνται οι …αδελφές που τον πίνουν τον…καφέ.




Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι (18-11-2018) σε κεντρική καφετέρια του Βόλου και πρόκειται να απασχολήσει την επικαιρότητα για τις επόμενες ημέρες. Μία παρέα δύο νεαρών ανδρών επισκέφθηκε την περιοχή του Αγίου Νικολάου στον Βόλο, προκειμένου να απολαύσουν τον καφέ τους και να κουβεντιάσουν.
Όμως, δεν περίμεναν, αυτό που θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα. Μπήκαν σε μία από τις πλέον κεντρικές καφετέριες της Κουμουνδούρου, αλλά έφυγαν… όχι επειδή δεν έβρισκαν τραπέζι, αλλά επειδή έφαγαν πόρτα!
Η αιτιολογία των υπευθύνων της καφετέριας ήταν αστεία. «Είστε κακής ποιότητας πελάτες, επειδή είστε φαντάροι» τους είπε ο υπεύθυνος, ο οποίος και αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει! Οι δύο νεαροί από την Αθήνα υπηρετούν στο στρατόπεδο Γεωργούλα, η μετακίνηση του οποίου είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία προσφάτως.
Μάλιστα, οι δύο νεαροί, ανήρτησαν βίντεο στον προσωπικό τους λογαριασμό στα social media με την περιπέτεια που έζησαν προσπαθώντας να πιούνε ένα καφέ στον Βόλο, το οποίο έχει προσελκύσει χιλιάδες θεατές και πολλά δυσφημιστικά σχόλια για τη συμπεριφορά του επαγγελματία, αλλά και για την πόλη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια γινόντουσταν και ίσως γίνονται ακόμα στη Γκατζολια

Ανώνυμος είπε...

Πιθανότατα , αυτές οί καφετέριες ανήκουν σέ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΕΔΟΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ...
Αυτοί δέν τά πάνε καλά ουτε μέ τον εαυτόν τους .

Ανώνυμος είπε...

Οι αδελφές διψάνε να τον πίνουν ενίοτε και να τον τρώνε, γι αυτό κάνουν κατανάλωση. Ξέρουν τα αναρχοαριστερομποσελβίκια που απευθύνονται, άλλωστε είναι υλιστές, συμφεροντολόγοι ως "το μεδούλι του κόκκαλο" και άθεοι-ανενδοίαστοι (γιατί να έχουν ηθικούς φραγμούς).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...