Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ούτε πρέζα του noor1 να έσπρωχνε η Γιαγιά.



Την ώρα που με το νόμο Παρασκευόπουλου, εγκληματίες και δολοφόνοι βγαίνουν από τις φυλακές, η δήθεν Ελληνική πολιτεία και η Δικαιοσύνη, εκτελώντας μνημονιακές και Γερμανικές εντολές, στέλνει στα κάτεργα του Κορυδαλλού, 80χρονες γερόντισσες επειδή, κάποια στιγμή, καταδικάστηκαν από μήνυση, σε πρόστιμο 1000 ευρώ.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Γερόντισσα 80 χρονών που ζει σε υπόγειο πολυκατοικίας στον Πειραιά με κόρη, μεσήλικα σε ίδρυμα, καταδικάστηκε από μήνυση των περίοικων επειδή ταΐζε τις γάτες της γειτονίας!
Η απόφαση πάρθηκε ερήμην της και έτσι, όταν εκείνη πήγε τυχαία στην αστυνομία για επανέκδοση ταυτότητας, έπεσε από τα σύννεφα. Της γνωστοποίησαν οτι  εκκρεμούσε σε βάρος της  καταδικαστική απόφαση και δεν είχε πληρωθεί το ποσό.
Η αστυνομία της ζήτησε το ποσό των 1000 ευρώ. Εκείνη δεν είχε γιατί η σύνταξή της είναι μόλις 300 ευρώ.
Έτσι, έκρινε ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και την οδήγησε με τις παντόφλες στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η κυρία Ειρήνη Βιτάλη, 80 ετών πλήρωσε το γράμμα του νόμου, της όχι τυφλής Δικαιοσύνης, αλλά της πρεσβυωπικής Δικαιοσύνης που για 1000 ευρώ χρέος, την έστειλε στις φυλακές ( ήδη βρίσκεται μια εβδομάδα   και άγνωστο, πότε θα βγει ) ενώ εγκληματίες του κοινού Ποινικού Δικαίου που έχουν αφαιρέσει ακόμη και ζωές, κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...