Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Περιμένουν όλοι την διαμεσολάβηση του …Σόρος.



«Θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ ρωσικού και Ουκρανικού Ναυτικού στον πορθμό του Κέρτς στην Αζοφική Θάλασσα.
Όπως ανακοίνωσε το τμήμα της FSB υπεύθυνο για τη συνοριακή γραμμή της Κριμαίας  τρία ουκρανικά σκάφη παραβίασαν την προσωρινή γραμμή μεταξύ των δύο κρατών κινούμενα από τη Μαύρη Θάλασσα στον Πορθμό του Κέρτς.
Ο αρχισυντάκτης του ουκρανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Obozrevatel, Orest Sokhar, δήλωσε ότι ο κύριος λόγος για την εισαγωγή στρατιωτικού νόμου στην Ουκρανία για 60 μέρες αρχικά, μπορεί να επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να παρέμβει στη σύγκρουση, και έτσι τα γεγονότα στο στενό του Κερτς θα έχουν εντελώς διαφορετική γεωπολιτική σημασία.
Ο ίδιος δήλωσε μέσω του Facebook: "Οι πηγές μου υποστηρίζουν ότι αυτό το ειδικό καθεστώς, είναι απαραίτητο να γίνει, ώστε το ΝΑΤΟ να μπορέσει να ανάπτυξη τα πλοία του στη Μαύρη Θάλασσα!
Εν τω μεταξύ έχουμε και εμπλοκή της Ελλάδας στην κρίση που ξέσπασε ανάμεσα στην Ρωσία-Ουκρανία στην Θάλασσα του Αζόφ, με την Αμερικανική βάση στην Σούδα, με ένα Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος Boeing RC-135V να απογειώνεται το πρωί της Δευτέρα από τη βάση της Σούδας, με κατεύθυνση προς την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Η Ρωσία πάντως έχει διαμηνύσει τα εξής: Ότι πετάει στο στενό του Κερτς Καταρρίπτεται, και ότι πλέει Βυθίζεται!
Όπως αναφέρουν πηγές του ρωσικού ΥΠΑΜ «οποιαδήποτε επίθεση εκ μέρους της Ουκρανίας ή των συμμάχων της κατά της Ρωσίας θα οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις, και προειδοποιεί τους δυτικούς συμμάχους της Ουκρανίας να μην αναμιγνύονται στα εγκλήματα του Κιέβου αλλιώς θα υπάρξουν επιπτώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...