Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Σιγά μην είχε σε ελληνικές τράπεζες τις μίζες ο αρχιερέας της διαπλοκής.



Τον πάνε φουλ για απαλλαγή για τα κλεμμένα με …βούλευμα.
Σε άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελλάδα του Σημίτη, της συζύγου του, του αδερφού του και δύο πρώην υπουργών των κυβερνήσεών του προχώρησε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
Σύμφωνα με έγγραφο, στις 30 Οκτωβρίου διατάχθηκε από την Αρχή το άνοιγμα των λογαριασμών σε πέντε ελληνικές τράπεζες του Σημίτη, της συζύγου του Δάφνης Σημίτη, του αδερφού του Σπύρου, καθώς και των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπουργού Δημόσιας Τάξης την περίοδο 2001-2003, και Βαγγέλη Μαλέσιου, υφυπουργού την ίδια περίοδο στο προαναφερόμενο.
Ο κατάλογος των επτά προσώπων για τους οποίους η Αρχή ζητάει να ανοίξουν οι λογαριασμοί συμπληρώνεται από τη σύζυγο του κ. Μαλέσιου, Διαμαντούλα, και τον Λουκά Ρωμανό, μεσάζοντα οπλικών συστημάτων.
Το έγγραφο υπογράφεται από τον προϊστάμενο του τμήματος διοικητικής και οικονομικής υποστήριξης της Αρχής Δημήτρη Καυκαλά και, όπως αναφέρεται, το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού και των έξι άλλων ατόμων που αναφέρονται σε αυτό γίνεται στο πλαίσιο έρευνας σύμφωνα με το άρθρο 47 του Ν. 4557/2018.
Το έγγραφο της Αρχής για το άνοιγμα των λογαριασμών του Κ. Σημίτη και των υπόλοιπων έξι προσώπων απευθύνεται στις τέσσερις συστημικές τράπεζες (Alpha Bank, Eurobank, Εθνική και Πειραιώς) καθώς και στην Attica Bank, και ζητείται να αποσταλούν όλα τα στοιχεία των λογαριασμών από το 2000 έως σήμερα!
Το άνοιγμα συνδέεται με την υπόθεση του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, του περίφημου C4i.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ MAN: ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 47 !!! ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΙΖΕΣ !!!


Ασπίδα προστασίας από την Φώφη.

Αγρια κόντρα Γεννηματά με Τσίπρα-Καμμένο για Σημίτη

 


Ο Κ. Σημίτης είναι υπεράνω του νόμου, ως «εμβληματικό πρόσωπο»;


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα εσυ γραφεις και σπαταλας χρονο και σκεψη και ειναι σεβαστο και ειμαι μαζι σου. Αν κανω καποιο ορθογραφικο λαθος ζητω συγχωρεση γιατι πινω το κρασακι μου.
Τις ειδες τις εκλογες των καθηγηταδων και των δασκαλων;
Καταποντιστηκε και καλα ο ΣΥΡΙΖΑ και πρωτο κομμα εβγαλαν τον γουρλωματη και δευτερο κομμα το ΠΑΣΟΚ.
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΗΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ;
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΡΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ετσι λεει ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ!

ΒΑΣΙΛΕΙΑ είπε...

https://newsthessaloniki.gr/oi-174-ellines-voyleytes-patriotes-poy-evgalan-exo-ta-leftoydakia-toys-analytiki-lista-diadoste-to/?fb_node=295639963973037&ul=5bedb07d05c27

Ixnos είπε...

Προσπαθω μπας και ξυπνησουν τα ζωα αλλά μαλλον αδικος ο κόπος.Τελος πάντως εγω πίνω τις ρακές μου και γράφω οτι νομίζω οτι πρέπει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...