Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ξε…καθάρισμα λογαριασμών και στην Κύπρο



Σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλιακή κάκωση οφείλεται ο θάνατος του Gary Boris Χριστοδούλου, 33 χρόνων, κατόχου γαλλικού διαβατηρίου, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες βράδυ κοντά στην Αγία Νάπα. Η νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θάνατος του 33χρονου οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκε από βολίδες πυροβόλου όπλου. Ο 33χρονος που εργαζόταν σε νυκτερινό κέντρο που ανήκει σε καταδικασθέντα για το τετραπλό φονικό πριν δύο χρόνια με θύματα τον Φάνο Καλοψιδιώτη, το ζεύγος Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και έναν εκ των δραστών.

Ο Χριστοδούλου εντοπίστηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε θαμνώδη περιοχή στο δρόμο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας και στην αντίθετη πλευρά του δρόμου όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του.

Το όχημα βρισκόταν στο παγκέτο του δρόμου με τη μηχανή και τα φώτα αναμμένα, με θρυμματισμένο το τζάμι του οδηγού και μία σφαίρα καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Ο κύκλος του αίματος δεν λέει να κλείσει στην Αγία Νάπα. Το τελευταίο θύμα ο 33χρονος Γκάρι Μπόρις Χριστοδούλου, είναι γνωστός στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην ΥΚΑΝ λόγω της ενασχόλησης του με υποθέσεις ναρκωτικών. Ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και αφού τον τραυμάτισαν αναγκάζοντας τον να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο τον καταδίωξαν και τον «εκτέλεσαν» σε απόσταση 200 μέτρων μέσα σε θαμνώδη περιοχή. Ο Χριστοδούλου ήταν συνεργάτης του Παναγιώτη Πένταυκα που εκτίει ποινή ισοβίων για τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα και όλα δείχνουν πως η δολοφονία του, αποτελούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων του υποκόσμου. Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες στους ανοικτούς λογαριασμούς του θύματος, χωρίς κανείς μέχρι τώρα να είναι σε θέση να μιλήσει για συγκεκριμένη κατεύθυνση, αφού υπήρχαν πολλοί που ίσως τον ήθελαν νεκρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...