Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Έφτασε μέχρι την…. Μαλακάσα ο ISIS.



Η FRONTEX κάνει καλή δουλειά.


ISIS, μουσουλμάνοι διαφόρων εθνικοτήτων,   εξτρεμιστές, Αφγανοί, Κούρδοι, Ιρακινοί, μαχαιρώματα, δολοφονίες, φόβος: Αυτή είναι η εικόνα που «κατάφερε» να δημιουργήσει το δήθεν ελληνικό κράτος σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, η οποία πλέον αλλάζει, μεταβάλλεται προς το χειρότερο και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της DW από το «καυτό σημείο» της Μαλακάσας η ISIS βρίσκεται στον καταυλισμό, και απειλεί άλλους «απίστους» με θάνατο.
«Εάν μάθουν οι Αφγανοί ότι είμαι Γεζίντι θα με κάψουν ζωντανό. Δεν μας θεωρούν ανθρώπους», λέει ο Καϊρί Ζαμπρί κοιτώντας ανήσυχα από το παράθυρο του τροχόσπιτου, όπου μένει.
Στο σημείο  ζουν εκατοντάδες από το Αφγανιστάν και τη Συρία. Στο τέλος Σεπτεμβρίου αιματηρές συμπλοκές μεταξύ Αφγανών και Σύρων στη Μαλακάσα οδήγησαν στον θάνατο ενός 31χρονου Σύρου και στον τραυματισμό οκτώ αναφέρεται μεταξύ στο άρθρο της DW.
Δεκάδες συνελήφθησαν από την αστυνομία αλλά φυσικά οι περισσότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι αφού υπάρχει πλήρης ασυδοσία και ασυλία για τους «αλλοδαπούς».
Ο 37χρονος Ζαμπρί είπε στην DW ότι ούτε η αστυνομία που βρισκόταν έξω από το στρατόπεδο ούτε ο στρατός από διπλανό στρατόπεδο παρενέβησαν στις συμπλοκές. Όπως λέει, ο ίδιος και η οικογένειά του ζουν μέσα στον φόβο, ακριβώς όπως και οι υπόλοιπες τρεις οικογένειες Γεζίντι που φιλοξενούνται στη Μαλακάσα. Πρόκειται για μέλη της εθνοθρησκευτικής μειονότητας του Ιράκ, όπου υπέφερε τα πάνδεινα από διώξεις των εξτρεμιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Στις 3 Αυγούστου 2014 μέλη του ISIS επιτέθηκαν στο χωριό του Ζαμπρί. Ο Ζαμπρί βρήκε προσωρινά καταφύγιο σε έναν καταυλισμό στις κουρδικές περιοχές του Ιράκ, αλλά η επέλαση του ISIS τον έκανε να πάρει την απόφαση να διασχίσει το Αιγαίο  παρά το γεγονός ότι στην Τουρκία δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.
Κι ενώ ήλπιζαν να βρουν ηρεμία στην Ελλάδα, τελικά φαίνεται ότι συμβαίνει το αντίθετο καθώς οι ορδές της ISIS, η οποία προς το παρόν παραμένει ανενεργή στην Ελλάδα, για τους δικούς της λόγους,  έχουν κατακλύσει την χώρα.
«Πολλά άτομα εδώ είναι από την ISIS από την οποία προσπαθήσαμε να γλυτώσουμε», λέει ο 29χρονος Χουσεΐν Κιντέρ.
Στο κέντρο δήθεν προσφύγων της Μαλακάσας λέγεται ότι ο άνδρας που σκότωσε τον σύρο πρόσφυγα στο τέλος Σεπτεμβρίου ήταν μέλος του ISIS.
«Μας αποκαλούν άπιστους», λέει η Ιλχάν, σύζυγος του Κιντέρ. Η ίδια αναφέρει ότι μια γυναίκα από τη Συρία, το χωριό της οποίας είχε καταληφθεί από τους εξτρεμιστές, την προειδοποίησε να μην μιλάει άσχημα για το ISIS «επειδή υπάρχουν πολλά μέλη της εδώ».
Δεν τους στέλνουν ούτε καν στην Πορτογαλία!
Ακτιβιστές Γεζίντι, έχοντας επίγνωση της απειλής του ISIS πίεσαν για έναν τρόπο διαφυγής από την Ελλάδα. Ευρωβουλευτές συνέβαλαν στην εκπόνηση ενός σχεδίου μεταφοράς 700 Γεζίντι από ελληνικά καυτά σημεία  στην Πορτογαλία.
Ωστόσο η συμφωνία ναυάγησε επειδή η ΕΕ και οι ελληνικές αρχές αρνήθηκαν να υπάρξει ειδική μεταχείριση για μεμονωμένες ομάδες.

Σε όποια blogs και sites διαβάζεται να τους αποκαλούν μετανάστες να ξέρετε ότι είναι οι Γερμανόδουλοι προδότες, η «υπάλληλοι» του Σόρος... Το ξαναλέμε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ του κερατά είναι.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και κατι αμεσα σχετικο που περασε στα απαρατηρητα..........

Κινητικότητα στην αρχιεπισκοπή για την αναθεώρηση: Συναντήσεις Ιερώνυμου με μητροπολίτες

Προς την κατεύθυνση αυτή κινούμενος ο κ. Ιερώνυμος έχει αρχίσει να βλέπει με πάσα μυστικότητα μητροπολίτες
και να τους ενημερώνει για όσα κυοφορούνται
αλλά και για όσα φοβάται ότι θα συμβούν στο χώρο της Εκκλησίας, εξ αφορμής της
επικείμενης αναθεώρησης του Συντάγματος.

Στις συναντήσεις αυτές, σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, τους ενημέρωσε πρώτον,
για το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε
κατά την μυστική συνάντησή του στις 3 Οκτωβρίου,
με τον πρωθυπουργό

«Η ιστορική εμπειρία των 43 ετών εφαρμογής του καθεστώτος των διακριτών ρόλων Εκκλησίας – Πολιτείας αποδεικνύει
ότι η νομική αυτή κατάσταση δεν έβλαψε ούτε την ελληνική κοινωνία
ούτε τα δικαιώματα των άλλων θρησκευτικών κοινοτήτων».
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ............

Η Εκκλησία εστιάζει το ενδιαφέρον της στα άρθρα 3 και 13 του Συντάγματος.
.......ενώ στο 13 κατοχυρώνεται νομικά το καθεστώς ανεξιθρησκείας στην Ελλάδα

https://www.pronews.gr/thriskeia/elladiki-ekklisia/724317_kinitikotita-stin-arhiepiskopi-gia-tin-anatheorisi-synantiseis

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιευτηκε σημερα στις 22:07 και μεχρι αυτη τη στιγμη 10:52 δεν εχει ουτε ενα μηνυμα απο κατω στη σελιδα του porn news.
Καταλαβαινεις ποσο του κοφτει του καθε Ελληναρα "ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ" ιντερνετοσχολιαστη...........

Ανώνυμος είπε...

Ιερέας τα «έψαλε» στον Πάνο Καμμένο κατά την διάρκεια γάμου (βιντεο)

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δέχτηκε την κριτική ενός ιερέα, ο οποίος πάντρεψε τον γιο του πιλότου του ελικοπτέρου που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ο ιερέας του ναού απηύθυνε τον λόγο στον υπουργό Άμυνας:
«Όταν βλέπετε την Αργώ να θυμάστε ότι έχει μέσα και κωπηλάτες. Είστε υπουργός, θυμηθείτε και τους κωπηλάτες, γιατί όταν η Ελλάδα μιλούσε για μεγάλες ιδέες συρρικνωνόταν. Ξεχάσαμε το λαό. Και δεν είναι λαϊκισμός. Δείτε λίγο τον άνθρωπο γιατί από ιδέες πια μπαφιάσαμε».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=rGUpiZki2xE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...