Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Μπορεί να ψαχνόταν. Γιατί δεν του ρίχνατε ένα στα γρήγορα να ηρεμήσει.



Το είδαμε κι αυτό:
Ο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» δήμαρχος Μαραθώνα σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνιου παρενοχλώντας τους δρομείς!
Φτάνοντας με την κουστωδία του-άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη (φωτό).Άναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές, και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει. Βγήκε από το τρίτο αυτοκίνητο ένα γιουσουφάκι-μποντιγκαρντ-τεκνό κουνιστό και λυγιστό και ζητούσε να περάσει ο δήμαρχος την ώρα που έτρεχαν χιλιάδες αθλητές.
Χωρίς καμία συναίσθηση της ιερότητας του ιστορικότερου αγώνα στον πλανήτη, χωρίς κανένα σεβασμό στους αθλητές, οι οποίοι ήρθαν από 107 χώρες, χωρίς καμία συναίσθηση που βρισκόταν και τι συνέβαινε εκεί.
Μια θλιβερή καρικατούρα από άλλο πλανήτη, μακριά από τις αξίες, την γνησιότητα και την ομορφιά του αθλητισμού, που νομίζει οτι αξίζει παραπάνω από τους αθλητές επειδή τον παίζουν οι Τατιανες και οι Πανιες στις σκουπίδοεκπομπές τους.
Μέσα από τη μαύρη λίμο, με το τσιγάρο, με ένα λαμέ κοστούμι μπουζουκτζιδικου, νόμιζε ότι είναι στον Πανταζη ή στην Ψαρου και απαιτούσε πρώτο τραπέζι πίστα κ ιδιαίτερη μεταχείριση. Μια τραγική, κιτς εικόνα και κατάσταση βγαλμένη από τα ‘80s.
Κι όμως κατάφερε και πέρασε! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ο Αυθενικος Μαραθώνιος Αθήνας, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά κάτι που δεν έχω δει ποτέ ξανά σε αγώνα, εγώ τουλάχιστον σε Ελλάδα ή εξωτερικό.  Είναι ενδεικτικό ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν πέρασε κατά την διάρκεια του αγώνα.
Από Σπύρο Μητριτσάκη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΤΣΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Μ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΑΣΗ .
ΠΙΤΣΟ ΤΟ Ι ΜΕ ΟΥ ..

Ανώνυμος είπε...

Τι να περιμένει κανείς όταν η "πρώην" Ελλάς κυβερνάται από το βάθος του απόπατου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...