Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Αδέκαστη δικαιοσύνη. Οι καθαρίστριες κατέστρεψαν την Ελλάδα.





Την ταφόπλακα έβαλαν οι κουλουράδες, καστανάδες, χορταρούδες, φιστικάδες, και λοιποί μεγαλοφοροφυγάδες.
Καθηλωτικά είναι τα όσα περιέγραψε μέσα από τη φυλακή, στον “Ταχυδρόμο” η 53χρονη μητέρα που καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού. Και αντί για την πέμπτη τάξη, έγραψε ότι έχει τελειώσει και την έκτη…
“Και δούλεψα. Δούλεψα. Δεν τα έκλεψα. Όλα αυτά τα κατέθεσα στο δικαστήριο… Δε μου μιλούσαν, απλώς με κοιτούσαν. Εγώ έκλαιγα, τους ζητούσα συγνώμη. Να πληρώσω για αυτό που έκανα. Όχι αυτή την ποινή όμως… Στο πρώτο δικαστήριο που είχαν “ρίξει” 15 (χρόνια)…”
Μάλιστα, όπως περιγράφει η ίδια, εκτός από την ελευθερία της, της στερήθηκαν και… τα ένσημά της! Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, την έσβησαν από τα μητρώα ασφαλισμένων!
“Έχασα τη δουλειά μου αλλά και τα 20 χρόνια που δούλεψα. Είναι σα να μη δούλεψα ποτέ. Με έσβησαν από το μητρώο. Δεν έχω ένσημα. 20 χρόνια σα να μη δούλεψα”.

Ο «άριστος» της ΝΔ Αρμόδιος Δρίκος, ήταν καρδιολόγος… μαΐμού.

 

ΛΗΣΤΕΨΕ 6, 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ο μπολσεβίκος γιατρός του Πολάκη. Του κουβαλούσαν βιβλιάρια με το καρότσι , έγραφε χιλιάδες φάρμακα συγκεκριμένης εταιρίας...

 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ "ΕΛΕΝΑ" & ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ !!!



"ΠΕΙΝΑΕΙ" Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «ΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» παρά τα 53 ακίνητα που έχω.  !!!



 

Τα μέιλ που «καίνε» τους υπουργούς




Τα μέιλ που «καίνε» τους υπουργούς

 Χωμένοι μέχρι τον λαιμό στα σκατά οι ….Γιάννης Δραγασάκης, Αλέκος Φλαμπουράρης, Πάνος Σκουρλέτης, Γιώργος Σταθάκης, Στέργιος Πιτσιόρλας και Θεοδώρα Τζάκρη.
Την "καθαρίστρια" τον Λαυρεντιάδη πότε θα την περιλάβουν;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ηξερες οτι ο Λαυρεντιαδης εχει το 50% του σταδιου Καραισκακης; Πριν καμμια εβδομαδα το ακουσα στο ραδιοφωνο και μαλλον τους ξεφυγε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...