Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Άμα έχει τέτοιους ο παράδεισος την πουτσίσαμε. Πάμε όλοι…κόλαση.



Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος άμα γεράσει.

Μια αποκάλυψη κάνει σήμερα στην «Espresso» ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Έζησε μια φοβερή μεταθανάτια εμπειρία το 2014, όταν έπαθε έμφραγμα και πέρασε για λίγο στην «άλλη ζώνη», βλέποντας την πύλη του παραδείσου.

«Εγώ πέθανα και ξέρω πώς είναι» λέει χαρακτηριστικά περιγράφοντας τη συναρπαστική ζωή του.
Στις εκλογές που έρχονται ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα ηγηθεί του ευρωσκεπτικισμού στην Ελλάδα, αφού αυτή θεωρεί ότι είναι η κυρίαρχη πολιτική τάση στην Ε.Ε.
Είπε «νερό κι αλάτι», περασμένα ξεχασμένα δηλαδή, στην πρότερη φουρτουνιασμένη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και προτρέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σεβαστεί περισσότερο τον Καραμανλή ως κεφάλαιο της παράταξης.
Αποκαλύπτει ότι εκτός από πολιτική, μαγειρεύει και καλό μουσακά. Χωρίς κανέναν δισταγμό συμπληρώνει ότι περνά τα βράδια του βλέποντας με τη Βένη το αγαπημένο του «Voice» ή τα δικά της αγαπημένα σόου, το «Next Top Model» και το «My style rocks», και κάνουν κριτική... στους κριτικούς. . Η Βένη είχε σχολή μανεκέν 15 ολόκληρα χρόνια. Ήταν νικήτρια του διαγωνισμού Μις Ευρώπη το 1970.
Έχετε παντρευτεί μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες εκείνης της περιόδου...
Και εκείνη παντρεύτηκε τον «Μίστερ Ευρώπη» του 1966 στη Βιένη. Εγώ πιτσιρικάς, 11 ετών, μοίραζα γάλα στην Αμφιθέα. Στη γειτονιά μου έμεναν οι Αμερικανοί από την Αμερικανική Βάση και τους πήγαινα κάθε βράδυ 24 μπουκάλια γάλα. Αυτοί όλοι γυμνάζονταν.
Οταν, λοιπόν, απολύθηκαν, με φώναξαν και μου έκαναν δώρο όλα τα όργανα γυμναστικής, και άρχισα και γυμναζόμουν. Κατέληξα να πάω να πάρω τίτλο. Ηρθα έκτος.

Διαθέτει και καλή φωνή, την οποία ακούνε κάθε Παρασκευή βράδυ οι γείτονές του στις Τζιτζιφιές, αφού βγαίνει στο μπαλκόνι του καναλιού του και τραγουδάει: «Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία», αφού κάθε Παρασκευή γύρω στις 11 το βράδυ περνάει από κάτω ένας πλανόδιος μουσικός με ένα ακορντεόν που με έχει πάρει χαμπάρι, παίρνει και το χαρτζιλίκι του και μου τραγουδάει.
Με το που αρχίζει να παίζει, βγαίνω στη βεράντα και τραγουδάω. Οι γείτονες τρελαίνονται. Βλέπουν τον πρόεδρο να τραγουδάει το «Σ' αγαπώ, γιατί είσαι ωραία». Αλλά έτσι είμαι εγώ.
Πώς νιώθετε που τα δικά σας «παιδιά», Αδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης κ.ά, διαπρέπουν στην πολιτική;
Είναι ένα κρυφό καμάρι. Ο μεν Αδωνις Γεωργιάδης έφτασε στα ύπατα αξιώματα της Ν.Δ. και ο δε Μάκης Βορίδης, που κινούνταν δεξιότερα του Μιχαλολιάκου, κατόρθωσε μέσα από τη δική μας δημοκρατική αντίληψη να γίνει σήμερα ένας εκ των σοβαρότερων κοινοβουλευτικών ανδρών.
Ήταν όφελος για την Πολιτεία που αυτά τα παιδιά κατόρθωσα και τα έβαλα σε μια σειρά, και χαρά δική μου που επιβίωσαν. Ο Κυριάκος Βελόπουλος, που επίσης με ρωτήσατε, δεν ήταν ποτέ στην πρώτη ομάδα επιλογής. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να αφήνουμε τα λουλούδια να ανθίζουν, έστω και αν κάποια είναι τσουκνίδες. Δεν αναφέρομαι, φυσικά, στον Βελόπουλο.
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχετε άποψη;
Τον Κυριάκο τον ξέρω από παιδί. Όλα μου τα νεανικά χρόνια τα πέρασα στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Γνώρισα και θαύμασα αυτήν την εκπληκτική γυναίκα που λεγόταν Μαρίκα Μητσοτάκη. Το καλύτερο μυαλό της οικογένειας. Το έλεγα στον Μητσοτάκη και ενοχλείτο κάποια εποχή. Με αγαπούσε πολύ ο Μητσοτάκης, και δεν με ξεχώριζε από τα παιδιά του.
Ο Κυριάκος μεγάλωσε όπως μεγαλώνουν οι διάδοχοι. Εχει κάποια ελλείμματα και τώρα, στην προσπάθειά του να καταλάβει τον κεντρώο χώρο που δεν είναι η φυσική του ροπή, «ξενερώνει» τη δεξιά πλευρά του κόμματος. Και εκεί πρέπει να προσέξει.
Τι ελλείμματα έχει δηλαδή;
Είναι μερικά πράγματα που τα αισθάνεσαι, αλλά δεν θες να τα περιγράψεις και εγώ δεν θέλω να τα περιγράψω. Προϊόντος του χρόνου, πιστεύω, θα βρει την περπατησιά του και θα είναι σαφώς ποιοτικότερος πρωθυπουργός από τον Τσίπρα.
Αν αύριο το πρωί μού ζητούσε τη συμβουλή μου σε ένα θέμα, δεν θα την αρνιόμουν.
Ο ρόλος ενός ταγού στη χώρα είναι να βοηθάει τη χώρα του. Ήμουν από τους τακτικότερους συνομιλητές του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν σημαίνει ότι έγινα ΠΑΣΟΚ.
Το κεφάλαιο «Καραμανλής» μπορεί να προσφέρει πολλά στη Ν.Δ. Εγώ πιστεύω ότι και τώρα, αν σηκώσει το χέρι του ο Καραμανλής, θα στοιχηθούν άνθρωποι πίσω του.
Η πολιτική θα μπορούσε να βγει από τη ζωή σας;
Ναι. Δεν είμαι διεστραμμένος πολιτικά. Πιστεύω ότι αδικήθηκα, γι' αυτό και τη θέλω ακόμη. Η πολιτική είναι ένα πιάτο απογοήτευση, που χρειάζεται λίγο αλατοπίπερο για να δώσει λίγο γεύση.
Ο μεγαλύτερος φόβος σας;
Μην πάθει κάτι κάποιος από την οικογένεια. Εγώ πέθανα και ξέρω πώς είναι... Το 2014 έπαθα ένα πολύ σοβαρό έμφραγμα. Τη στιγμή που ήμουν στην Εντατική, βλέπω να βγαίνω από μια τουρμπίνα, σαν τούνελ, να είμαι ένας άνθρωπος σαν ζελέ και να κολυμπάω στον αέρα. Δεν έβλεπα πουθενά κανένα ανθρώπινο δημιούργημα. Γύρω μου τα χρώματα ήταν ροζ και ώχρα. Αισθάνθηκα να λέω: «Θεέ μου, τόσο καιρό γιατί δεν το είχα ζήσει αυτό;» Από μακριά είδα τον παράδεισο. Στο βάθος υπήρχε μια πύλη και υπέθεσα ότι ήταν ο παράδεισος. Καθώς έφτανα κοντά του, ακούω: «Γρήγορα, τον χάνουμε». Ήταν η στιγμή που με επανέφεραν. Είχα αυτήν τη μεταθανάτια εμπειρία και έτσι δεν φοβάμαι τον θάνατο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO KAKO EINAI OTI ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΗΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ο Παραδεισος του Καρατζαφερη εχει χρωμα ΛΟΑΤΚΙ ροζ και ωχρα και αυτος ηταν ζελες και τωρα αυτος ζητα τη ψηφο μας (για να ψηφισει το επομενο νεο μνημονια) (εχουμε βγει απο τα μνημονια ετσι δε λενε;)

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ μην ΞΕΧΝΑΣ....Οι μεγαλοσχημοι που φεσωσαν το << Ερρικοs Ντυναν >> με εκατομμυρια ευρω!
Αιβαλιωτηs Ιωαννηs πολιτικοs μηχανικοs ατομο με τα ιδια στοιχεια ειναι βουλευτηs του ΛΑΟΣ.Για νοσηλεια 76.937.33 χορηγηθηκε εκπτωση 65.392.46 ευρω!
fonaklas.blogspot.com/2018/11/blog-post_843.html

Y.Γ Μεγαλη ερευνα των γαστρεντερολογων απεφανθησαν οτι οποιοs εχει φαει παρα πολλεs πατατεs στην ζωη του περδεται για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα εξ ου και το μπουρδο-πατατοκλανοs!

Κουιζ:αστρατευτο φυγοστρατο χοντρο λαμογιο κατα κοσμον(μπουγατσαs ρωποπερπηρηθρα)δεν πληρωσε τα νοσηλεια...ποιοs ναναι αραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΤΣΙ ;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ;;....

Ανώνυμος είπε...

Μας έχει πρήξει ο Καρατζατούμπας με τις βλακείες του. Και τι παπαριά δε σκαρφίζεται ο θεομπαίχτης για να μαζέψει ψηφαλάκια... Μια του ρίχνουν οι αναρχικοί μπογιές στο σπίτι, μια επιστρέφει από τον άλλο κόσμο! Δεν έχει καταλάβει ότι πολιτικά έχει ξοφλήσει. Άσε και εκείνη η τηλεκλασομπανιέρα το ΑΡΤ... Του έφυγαν όλοι οι δημοσιογράφοι μιας και ήθελε να τους έχει να δουλεύουν σαν σκλάβοι με ψίχουλα για 24ωρα χωρίς διακοπή. Καρατζαπαίρνει, με πορδές αυγά δεν βάφονται! Καρατζατούμπα ονειρεύεσαι τα φραγκάκια της Ευρωβουλής και το παίζεις πάλι πατριώτης και χριστιανός; Δε μασάει η κατσίκα πλέον ταραμά! Άντε σπιτάκι σου! Παντόφλα, βεντούζες και τουμπεκί και μετά ύπνο!

Ανώνυμος είπε...

"ο δε Μάκης Βορίδης, που κινούνταν δεξιότερα του Μιχαλολιάκου, κατόρθωσε μέσα από τη δική μας δημοκρατική αντίληψη να γίνει σήμερα ένας εκ των σοβαρότερων κοινοβουλευτικών ανδρών."

Φυσικά, γι αυτό και ψήφισε τα αντεθνικά νομοσχέδια και τα μνημόνια.

"Όλα μου τα νεανικά χρόνια τα πέρασα στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη."

Αυτός θα δώσει γροθιά στο κατεστημένο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...