Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

«Οι Γύφτοι φτιάξαν τα καρφιά».



Οι Σκοπιανοί παραδέχτηκαν ότι αυτοί κατέστρεψαν τις πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δύο χωρών.
Με ανακοίνωση τα "φορτώνουν όλα" σε ένα μόνο άτομο, κάτι που είναι πρακτικά αδύνατον!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών των Σκοπίων, ένας 36χρονος πολίτης της ΠΓΔΜ ήταν αυτός προκάλεσε τις εκτεταμένες φθορές στις πυραμίδες που οριοθετούν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, στο ύψος του νομού Φλώρινας.

Στη ανακοίνωση αναφέρεται ότι δράστης είναι κάτοικος ακριτικού χωριού, κοντά στην πόλη Μπίτολα (Μοναστήρι), ο οποίος, κατά την ανάκρισή του στο αστυνομικό τμήμα αναγνώρισε την πράξη του, δηλώνοντας ότι αφαίρεσε 105 κωνικές τσιμεντένιες στήλες.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων, σημειώθηκε στις 23 Νοεμβρίου.

Τώρα πώς είναι δυνατόν ένα μόνο άτομο να αφαιρεί 105 τσιμεντένιες στήλες, αυτό μόνο οι σκοπιανοί το γνωρίζουν!

Οι 105 «πυραμίδες» οριοθέτησης των συνόρων εκτείνονταν σε μήκος 13 χλμ. που σημαίνει ότι απαιτούνταν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ολόκληρες... νταλίκες για να μεταφερθούν.

Απαιτείται οργανωμένη επιχείρηση και σίγουρα δεν μπορεί να υλοποιηθεί από ένα μόνο άτομο.

Είναι μια επιχείρηση η οποία διήρκεσε πολλές ώρες. Κάποιοι πρέπει να γνώριζαν ακριβώς που βρίσκονταν οι πυραμίδες οι οποίες σε κάποια σημεία δεν είναι ορατές λόγω υψηλής βλάστησης και άλλων παραγόντων.

Πλέον έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το ερώτημα είναι πότε θα επανατοποθετηθούν οι πυραμίδες από το ελληνικό Μηχανικό και την ΓΥΣ, διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν καθορισμένα σύνορα σε μήκος 13 χλμ. στη συνοριακή γραμμή Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σε περιοχές της Φλώρινας…

105 πυραμίδες σε μήκος 13 χιλιομέτρων στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα εξαφανίστηκαν σε δύο ημέρες, χωρίς κανένας να πάρει είδηση. Ούτε η σκουπιδο-κυβέρνηση ούτε η σκουπιδο-αντιπολίτευση έβγαλε άχνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...