Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ημιμαραθώνιος Κρήτης:



Χιλιάδες εθελοντές έτρεξαν στη μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού . Στον Ημιμαραθώνιο έτρεξαν χιλιάδες εθελοντές από την Κρήτη, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς έχει γίνει πια θεσμός για τους αθλητές μικρών και μεσαίων αποστάσεων.
Το μεγάλο ραντεβού του Αθλητισμού και του Πολιτισμού δόθηκε για σήμερα το πρωί στο Αρκαλοχώρι με τη συμμετοχή τουλάχιστον 4.000 ατόμων από την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα, και 32 χώρες του εξωτερικού. Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου πέρασε μέσα από γραφικά χωριά της ενδοχώρας της ΠΕ Ηρακλείου, ανάμεσα σε ελαιώνες, αμπέλια, Ιστορικά τοπία, και όλοι οι αγώνες ολοκληρώθηκαν στο ανοιχτό Δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου με μια μεγάλη γιορτή φιλοξενίας, και με την προσφορά περισσότερων από 400 εθελοντών. Η εκδήλωση κλείνει με μία μεγάλη γιορτή με δωρεάν φαγητό και ποτό αλλά και άφθονο κέφι με μουσική και χορό!
Οι συμμετέχοντες, λοιπόν, ξεκίνησαν να τρέχουν, με τον Αυστραλό Humerloc Douglas να τερματίζει πρώτος με ρεκόρ διαδρομής. 
Δεύτερος βγήκε ο Γιώργος Μίνος και τρίτος ο Δήμος Μαγγίνας.
Στους αγώνες 21 χιλιομέτρων, 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων αλλά και τα 1000 μέτρα για παιδιά, συμπληρώνονται για πρώτη φορά φέτος από αγώνα για ΑΜΕΑ

Oλοκληρο το ρεπορτάζ εδώ


Μην αφήσουν οι σιχαμένοι ψευτοπολιτικοί μια εκδήλωση να πραγματοποιηθεί χωρίς την βρωμερή παρουσία τους. Όπου κόσμος- πιθανοί ψηφοφόροι να τρέξουν σαν τα λυσσασμένα σκυλιά. Έτσι είδαμε τα κοπρόσκυλα Αυγενάκης ,θεοδωράκης μαζί με άλλα τοπικά βρωμόσκυλα,να ενδιαφέρονται για τον… αθλητισμό λαμβάνοντας μέρος στον ιμιμαραθώνιο βρωμίζοντας τον..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...