Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ξε…καθάρισμα λογαριασμών στον Πειραιά



Επίθεση με πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του δέχθηκε «νονός» της νύχτας στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης στον Πειραιά. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από τα γραφεία εταιρίας που στεγάζεται σε κτίριο της Ακτής Κονδύλη. Ένα λευκό βαν σταμάτησε δίπλα από τον εμπλεκόμενο με υποθέσεις της νύχτας Βαγγέλη Ζαμπούνη και άγνωστοι άρχισαν να τον πυροβολούν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά. Ο άνδρας φέρει τραύματα στο χέρι και στο πόδι και δίνει μάχη για την ζωή του στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Η επίθεση έγινε με όπλο καλάσνικοφ.
Ο  εκτελεστής της "Greek Mafia", Βαγγέλης Ζαμπούνης, τον Νοέμβριο του 2012 είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών, ενώ κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες σε τράπεζες και χρηματαποστολές.
Κοντά στην περιοχή, επί των οδών Αιτωλικού και Μήλου, εντοπίστηκε το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες καμένο , το οποίο προφανώς αμέσως μετά την επίθεση εγκατέλειψαν. Εντός του οχήματος βρέθηκε ένα όπλο τύπου Καλάσνικοφ, πιθανότατα αυτό που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση.
Ο εν λόγω άνδρας, φέρεται ως ύποπτος για τη δολοφονία του 45χρονου Μανώλη Καραγιάννη, επονομαζόμενο και «Καράφλα» ή «Νταίζη» ή «Σαμπρέλα» στις 26 Ιουνίου, στο Π. Φάληρο. Επίσης φέρεται να ήταν φίλος της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη ή «Katerina Bellamafia» στο Instagram η οποία εκτελέστηκε με επίσης μαφιόζικο τρόπο τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κηφισιά. Ο 45χρονος Μανώλης Καραγιάννης είχε δεχθεί ενέδρα στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο. Στην ενέδρα θανάτου, μετείχαν τουλάχιστον 4 άτομα. Δύο επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι υπήρχαν δυο ακόμη σε αυτοκίνητα, ως υποστήριξη. Ο εκτελεστής με το 45αρι πιστόλι, βγήκε από αυτοκίνητο, αδειάζοντας, το όπλο του (περίπου 60 κάλυκες) με στόχο τον Μανώλη Καραγιάννη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...