Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Εκεί χρειάζεται φωτιά και τσεκούρι και όχι χαρτομάνι.


Έφτασαν το απόγευμα στη Βουλή τέσσερις σημαντικές δικογραφίες για υποθέσεις οι οποίες είχαν φορτίσει το προηγούμενο διάστημα την πολιτική αντιπαράθεση.
Η πρώτη δικογραφία αφορά τη μη επιστροφή στο δημόσιο 241 εκατ. ευρώ από φαρμακευτικές εταιρίες, το λεγόμενο «rebate», και στρέφεται κατά τριών πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, την περιόδου 2006-2010 και συγκεκριμένα κ των των κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, Γιώργου Αλογοσκούφη και της κ. Φάνης Πάλλη - Πετραλιά.
 Η δεύτερη δικογραφία, αφορά την μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Nίκου Κοτζιά κατά του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου για τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ εναντίον του κ. Κοτζιά όταν ήταν υπουργός εξωτερικών. Επίσης  κατά του Πάνου Καμμένου κατατέθηκε  αιτήμα άρσης ασυλίας του, το οποίο αφορά: έγκληση της βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με αναρτήσεις του εγκαλούμενου σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.
Η τρίτη δικογραφία αφορά την υπόθεση της τηλεφωνικής συνομιλίας, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα και τις καταγγελίες του κ. Στουρνάρα περι καταγραφής της συνομιλίας τους.
Η τέταρτη δικογραφία αφορά τη μήνυση του Αριστείδη Χερουβείμ, ο οποίος έχασε μητέρα, αδερφή και τα ανήλικα δίδυμα παιδιά της αδερφής του στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, κατά του Πάνου Σκουρλέτη και του Νίκου Τόσκα.
Επίσης Αιτήματα άρσης ασυλίας κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλου κατατέθηκαν απόψε στη Βουλή.
- Το αίτημα για άρση ασυλίας κατά των Νικόλαου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλου αφορά σε δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους μετά από έγκληση του εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, Παναγιώτη Δημητρά, σχετικά με δηλώσεις των εγκαλούμενων κατά μειονοτικών βουλευτών της Θράκης.

Στη σύλληψη του γνωστού δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου και μίας ακόμα συναδέλφου του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται στη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού, προχώρησαν, το απόγευμα της Πέμπτης, άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΜΤΟΥΛΑΠΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...