Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Δεν θα τον ξεφορτωθούμε εύκολα.


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι΄αυτό. Δείτε τι «μεγαλεία» απολαμβάνει ο Τσίπρας μας: Με το καλωσόρισμα του Βενιαμίν Νετανιάχου και την ικανοποίησή του για την εμπλοκή των ΗΠΑ ξεκίνησε στις 19:00 η μο(υ)νομερής  - Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ με τη συμμετοχή του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο, στην Ιερουσαλήμ, ( γιατί τριμερής δεν μπορείς να την πεις, εκτός εάν είσαι...Βαμβακούλας) .

Στην κοινή δήλωση ΗΠΑ - Ισραήλ- Ελλάδας- Κύπρου αναφέρεται ότι οι κυβερνήσεις των τεσσάρων χωρών ( η εξης μία το Ισραηλ) συναντήθηκαν σήμερα στην Ιερουσαλήμ για να επιβεβαιώσουν την κοινή τους αφιέρωση στην ειρήνη, τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ευημερία στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ο Πομπέο υπογράμμισε την υποστήριξη των ΗΠΑ στον μηχανισμό της Τριμερούς συνεργασίας, τονίζοντας οτι...«Οι ηγέτες συμφώνησαν να αυξήσουν τη συνεργασία, να υποστηρίξουν την ενεργειακή ανεξαρτησία και ασφάλεια και να αντισταθούν σε κακές επιρροές στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή».




Όλα αυτά την ίδια ώρα που βάζει τον Κατρουγκαλο να απλώσει τραχανά στους τουρκαλάδες .

Tώρα θα μου πεις ...υπάρχει κάποιος που παίρνει στα σοβαρά τον...Κατρούγκαλο;

Εδω δηλώνει αθώα η Μελισσαροπούλου που πιάστηκε «εν αγνοία της»  να κουβαλά στην πλάτη 2.6 κιλά παρακαλώ κοκαΐνης, έχοντας πλάι της τον συνήγορό της ....Σάκη Κεχαγιόγλου.  Άντε μην πηδηχτώ από το παράθυρο.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΩΣΤΕ ΡΕ..
https://www.youtube.com/watch?v=eevMKjV3ntU

n@3_.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...