Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Καρναβάλι με ...Φουρέϊρα και... πουρέϊρα.



Σε εξέλιξη είναι η καρναβαλική παρέλαση, με συμμετοχή περισσοτέρων από 40.000 καρναβαλιστών, με μεγαλοπρεπή άρματα. Η σάτιρα και η ευρηματικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παρέλασης, που θα διασχίσει το κέντρο της Πάτρας και θα την παρακολουθήσουν οι χιλιάδες επισκέπτες, που ήδη έχουν κατακλύσει την πόλη. Στην παρέλαση πηρε μέρος και ο κινέζικος θίασος «Flying Dragons and Dancing Lions - Team of Cuigezhuang Township» από το Πεκίνο.
Η τελευταία πράξη του φετινού πατρινού καρναβαλιού θα γραφτεί στις 21:00 το βράδυ στο μόλο της Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι με την τελετή λήξης και την καύση του καρνάβαλου. Η τελετή αναμένεται φαντασμαγορική, με πυροτεχνήματα και θα ακολουθήσει συναυλία του συγκροτήματος Locomondo.

Βέβαια εάν το συγκρίνουμε με αυτό της Ξάνθης μοιάζει για... γηροκομείο, αφού βλέπαμε κάτι βαριεστημένους περιπατητές ,και  μια ....Φωτεινή Πιπιλή να κάνει αναμετάδοση του στιλ.... πως κάνει τα ντολμαδάκια η γιαγιά στο χωριό, και άλλα γραφικά όπως το δραματικό ανεβοκατέβασμα το αριθμού των επισκεπτών και συ μετεχόντων . Το Κ.Κ.Ε μάλλον βλάπτει τον καρναβαλισμο,λόγω υπερβολικού στησίματος, και διαφήμισης των «ηγετών»  των ομάδων, λες και ήταν ατομικό κατόρθωμα. Σιχαθήκαμε το πόσο καλή δουλειά  έχει κάνει ο μπείξος και ο δείξος όλα αυτά τα χρόνια.

Ξάνθη και πάλι Ξάνθη, με την καρναβαλική...  χειμαλαιότητα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...