Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Καμία ανοχή σε κτήνη. Τέτοια εγκληματική καφρίλα σπάνια συναντάς.
Είναι απίστευτο το τόση κτηνωδία μπορεί να κουβαλάν μέσα τους κάποια υποκείμενα που παριστάνουν τους ανθρώπους. Πραγματικά δυσκολεύεσαι να βρεις λέξεις και να σχολιάσεις την συμπεριφορά ενός ταρίφα, που γι' αυτόν προτεραιότητα έχει να "προστατέψει" την εμφάνιση της "περιουσίας" του παρά να σώσει μια ανθρώπινη ζωή!

Η είδηση απ' το αστυνομικό ρεπορτάζ μας λέει ότι ένας ηλικιωμένος απόστρατος αντιπτέραρχος πυροβόλησε πρώτα τη Βουλγάρα σύζυγό του και όταν την είδε σε λίμνη αίματος στο δρόμο, έστρεψε το πιστόλι στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.  Τελικά έχασαν την ζωή τους και οι δυο.

Μια λεπτομέρειας όμως αυτής της οικογενειακής τραγωδίας -τα αίτια της οποίας δεν έγιναν γνωστά- είναι συγκλονιστική.
Οταν η αιμόφυρτη από τον πυροβολισμό γυναίκα, προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί για να την μεταφέρει ο οδηγός του σε νοσοκομείο, ο ταρίφας όχι απλώς αδιαφόρησε, αλλά τον ακούμε στο παρακάτω βίντεο χασκογελώντας να μας λέει ότι επέβαλε στην τραυματισμένη σοβαρά γυναίκα να κατέβει από το ταξί του!.

Άλλη μια γυναίκα δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον σύζυγο-αφέντη. Αυτή, που δούλευε στο σπίτι του αρχικά, την παντρεύτηκε μετά. Αντιπτεραρχος αυτός, από το ένδοξο ελληνικό στράτευμα.
Την πυροβόλησε 2 φορές, αιμόφυρτη έτρεξε στο δρόμο να σωθεί και μπήκε μέσα σε ένα ταξί.
Εκεί το άλλο Τέρας, ο ταξιτζής, την δολοφόνησε για 2η φορά, αφού την έβγαλε έξω από το ταξί, αρνούμενος να βοηθήσει μια γυναίκα, που ψυχορραγούσε μπροστά στα μάτια του. 
Και αυτό το Τέρας κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερο! Καμαρώνοντας on camera για την ενέργειά του αυτή.

Δεν ξέρουμε  αν θα κινήσει διαδικασία η εισαγγελία.. χλωμό το βλέπουμε.
Αλλά οι συνάδελφοί του και εμείς όλοι δεν γίνεται να αφήσουμε αυτή την προσωποποίηση του κοινωνικού φασισμού έτσι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...