Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Δυστυχώς το μήλο δεν έπεσε κάτω από την μηλιά .


Σε παραίτηση εξαναγκάστηκε από υποψήφια ευρωβολευτής η Μυρσίνη Λοΐζου. Ο σάλος που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις για την παράνομη σύνταξη που έπαιρνε επί 5,5 χρόνια δεν μαζευόταν με τίποτα από το Μαξίμου. Προηγήθηκαν διαβουλεύσεις και παρασκήνιο και αποφασίστηκε να αποσυρθεί η υποψηφιότητά της.
Μονόδρομος για την κυβέρνηση ήταν η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Το τσουνάμι των αποκαλύψεων για την σύνταξη της νεκρής μητέρας της την οποία η κα Λοΐζου εισέπραττε παράνομα επί 5,5 χρόνια «κατάπιε» την υποψηφιότητά της και έπληξε πιθανόν ανεπανόρθωτα το πολυδιαφημισμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.
Παρά τις προσπάθειες του Μεγάρου Μαξίμου να σώσει την κατάσταση με την κα Μυρσίνη Λοΐζου να καλείται εκεί προκειμένου να βρεθεί διέξοδος, τελικά κρίθηκε σωστότερο να αποσύρει την υποψηφιότητά της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, στις 28/2/2017, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε 2 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομο περιουσιακό όφελος – «Ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες – Δεν έχει πληρώσει τίποτα και σήμερα, με τις προσαυξήσεις, χρωστά €94.000 – Τον Μάιο δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει και το 2017 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...