Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ο «Νικηταράς» της Νέας Ζηλανδίας.


Εμπνευσμένος από τον μακελάρη της Ουτόγια, Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο 28χρονος Αυστραλός Μπρέντον Τάραντ αιματοκύλισε την προσευχή της Παρασκευής σε δύο μουσουλμανικά τεμένη στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας, αφήνοντας πίσω του 49 νεκρούς.
Ο Τάραντ αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου το Σάββατο, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ανθρωποκτονία, καθώς άνοιξε πυρ με ημιαυτόματο όπλο και τυφέκιο απέναντι σε 100 ανυπεράσπιστους ανθρώπους, ενώ κατέγραψε τους πυροβολισμούς σε ένα 17λεπτο βίντεο που ανέβασε στο Facebook.
Όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το προφίλ του μακελάρη έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής του που ίσως επηρέασαν την προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή του.
Ο Τάραντ, ένα παιδί με αγγελικό πρόσωπο, που δεν θα πρόδιδε σε καμία περίπτωση την μετέπειτα «μεταμόρφωσή του» μεγάλωσε στην πόλη Γκράφτον της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Από εκεί έφυγε λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του, Ρόντνεϊ από καρκίνο στα 49 του χρόνια, ενώ η μητέρα του και η αδερφή του ζουν ακόμα στη Νέα Ζηλανδία.
Στο Μανιφέστο του, στο οποίο περιλαμβάνει και στίχους από ποιήματα των Ντίλαν Τόμας και Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, υποστήριξε ότι έβγαλε χρήματα ανταλάσσοντας Bitcoin, κάτι που του έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψει στον κόσμο. Μιλούσε ακόμη για τα ταξίδια του σε πολλές χώρες, ανάμεσά τους το Πακιστάν, η Βόρεια Κορέα, αλά και ευρωπαϊκές χώρες. Όμως, φάνηκε να έχει πάθει ψύχωση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν μεταξύ 2016 και 2017 στην Ευρώπη.
Στο μανιφέστο που ανέβασε στο διαδίκτυο πριν από το μακελειό , καταφέρεται εναντίον των μουσουλμάνων.
«ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ»: ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ – «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Σε αυτό, μάλιστα, περιγράφει τον εαυτό του ως έναν «συνηθισμένο, λευκό άνδρα της εργατικής τάξης και μίας οικογένειας με χαμηλό εισόδημα και σκωτσέζικες, ιρλανδικές και βρετανικές ρίζες»
Ο δράστης, είχε γράψει πάνω στο όπλο με το οποίο «γάζωσε» 49 ανθρώπους τη λέξη «Turkofagos», αλλά και άλλα μηνύματα με αναφορές στις νίκες του Ευρωχριστιανισμού εναντίον Μουσουλμάνων, Τούρκων και Οθωμανών.
Γράμματα και αριθμοί σε Λατινικά, Κυριλλικά, αλλά και Γεωργιανά αλφάβητα, λέξεις και ημερομηνίες που σχετίζονται με τόπους, ανθρώπους και μάχες που συνδέονται με βίαιη σύγκρουση καθ ‘όλη την ιστορία μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων είναι μόνο λίγα από αυτά που περιλαμβάνονται πάνω στο πολυβόλο.

Η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah «αποκρυπτογράφησε» τους «κωδικούς» που ήταν γραμμένοι επάνω στο όπλο.



Ο μακελάρης (ένας εκ των δραστών) της Νέας Ζηλανδίας που σκόρπισε τον θάνατο σε δύο τεμένη της πόλης Κράιστσερτ. Οπου μέχρι στιγμής υπάρχουν 49 νεκροί και 48 τραυματίες από τις δύο επιθέσεις στα δύο τζαμιά.







Αυτό γιατί πολλοί βιάστηκαν να τον χρεώσουν στους ακροδεξιούς επειδή είπε για Αγια Σοφια κ.λ.π. 
Ας πουν και για τον γιο του Νετανιάχου που είπε το ίδιο..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδατε αίματα στο χώρο που έγινε η επίθεση; από το βίντεο που έχουμε δει μέχρι στιγμής

Ανώνυμος είπε...

Είναι αναίμακτο μακελειό.

Ανώνυμος είπε...

Το μανιφέστο του κουρδισμένου ψυχάκια για download παρακάτω... πακέτο φυσικά με το βίντεο....

Δεν θα το χαρακτήριζα και τόσο αναίμακτο....

https://kiwifarms.net/public/junk/Christchurch%20Shooting.torrent

n@3_.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον όσοι ισχυρίζονται ότι το βίντεο είναι fake καλό θα ήταν να εγείρουν θέματα ασφάλειας ( κουλτούρα ασφαλείας λέγετε ) για το ενδεχόμενο αντίποινων ακόμη και εντός Ελλάδος είτε είναι fake είτε δεν είναι... και ερωτώ η δουλεία τους έγινε; έγινε!!! άρα στα τέτοια μας αν είναι η δεν είναι fake!!!!

Δεύτερον από το 7:40 του βίντεο φαίνετε ξεκάθαρα ότι για κάθε γεμιστήρα είχε και μια δεύτερη κολλημένη μαζί.... για όσους δεν βγάζουν τα κλικ με τα εξωτικά τους software!!!!

n@3_.

Ανώνυμος είπε...

<< Χριστιανοί πατριώτες των Εθνών σας να αναμένετε καινούργιες εκατόμβες >> μεταδίδει μυστικά ο διεθνείς Σιωνισμός μετά από το μακελειό χωρίς εισαγωγικά στη Νέα Ζηλανδία....

Πως αλλιώς θα συντηρήσουν το δαιμονικό τους πνεύμα και πως αλλιώς θα συντηρηθεί το κλίμα τρομοκρατίας ανά την υφήλιο.

n@3_.

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε κύριοι, ρίξτε μια ματιά και στους παρακάτω υπερσυνδέσμους !! Το μακελειό, μακελειό και χωρίς εισαγωγικά, αλλά ο μακελάρης παιδί της μασωνίας και του Διεθνή Σιωνισμού.... ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!

https://phibetaiota.net/2019/03/breaking-new-zealand-false-flag-by-zionist-israel-with-complete-new-zealand-police-and-freemason-complicity/

https://www.veteranstoday.com/2019/03/16/intel-drop-shooting-real-shooter-fake-jewish-born-freemason-like-brevik/

n@3_.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...