Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Δείξε μου τους «επενδυτές» σου, να σου πω ποιός είσαι.


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίας 163 μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά κλοπές-διαρρήξεις, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διάπραξη ληστειών, κλοπών-διαρρήξεων και ομοειδών αδικημάτων καθώς και στο πεδίο της διακίνησης ναρκωτικών.
Διακριβώθηκε η εμπλοκή τους σε σωρεία αδικημάτων κατά της ιδιοκτησίας και συγκεκριμένα σε 324 περιπτώσεις από τις οποίες:
287 διαρρήξεις οχημάτων,
11 διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων,
15 κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης και
11 ληστείες με τη χρήση όπλων – αντικειμένων (πιστόλι, μαχαίρι, σπασμένο μπουκάλι) αλλά και χρήση σωματικής βίας.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με συνολικό απολογισμό 138 συλλήψεις ατόμων, από τα οποία τα (93) είναι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ενώ τα 45 κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Πρόκειται για άνδρες αλλοδαπούς υπηκόους κυρίως Αλγερίας, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μαρόκο και Μπανγκλαντές.
Πέραν των 138 συλληφθέντων, στην υπόθεση εμπλέκονται άλλοι 21 αλλοδαποί, ήδη έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης και αναζητούνται ακόμα 54 αλλοδαποί, ως συνεργοί των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων να ανέρχεται σε 213 άτομα.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία και τις φωτογραφίες και των 163 μελών της σπείρας- μαμούθ ΕΔΩ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...