Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Νέα απο τα στρατά του.... Σόρος.



 
Επίσημο έγγραφο του  διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών απαγορεύει την απαγγελία συνθημάτων από τους άνδρες της ΜΥΑ, που θα συμμετέχουν στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.











Τη στιγμή που λαμβάνει χώρα μαζικός εποικισμός, μια άτυπη εισβολή στο Ανατολικό Αιγαίο και σε μικρονήσια όπως η Λέρος ή Κάλυμνος υπήρχαν χρονικές περίοδοι όπου οι λαθρομετανάστες είναι τριπλάσιοι κατοίκων και φρουράς.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι το μια ωραία πεταλούδα, άντε και το χαρωπά τα δυο μου χέρια να χτυπώ για αλλαγή .

Ανώνυμος είπε...

Θα το γραψω για να το εχω καταχωρημενο και καταγεγραμμενο. Επειδη ανηκω στους συνωμωσιολογους και επειδη ζουμε τις καλυτερες στιγμες της ανθρωποτητος θα σας δωσω τον νικητη του Μαστερ Σεφ.
Ετσι για να μη πιαστειτε αδιαβαστοι, Ο Παπαντζα Νιντζα θα κερδισει, ο Αφγανος για οσους δεν καταλαβαν. Για δουλεψτε το λιγο στο μυαλουδακι σας.
Κατατρεγμενο...... προσφυγοπουλο, Δημοκρατικα τοξα, παγκοσμιοποιημενα ανοικτα συνορα, αφομοιωση και προσαρμοστικοτητα στα νεα δεδομενα, Δημοκρατικοι θεσμοι, αντιρατσιστικοι νομοι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αποδοχη για τη διαφορετικοτητα και προσθεστε ο,τι αλλο θελετε.
Ο παπαντζα Νιντζα ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ! ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...