Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Δεν μπορείς να τραγουδάς ...τον « ύμνο ξένης χώρας »


Με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη.
Ο δημοσιοσχεσίτης γελοίος  ΑΓΕΣ Καμπάς  επέβαλε  βαριά ποινή στον αλεξιπτωτιστή, Ε.Μπούχλη, που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» και το ερώτημα πλέον είναι ποιος θα υπερασπίσει την χώρα από τον οποιοδήποτε εχθρό εξ Ανατολών ή από το Βορρά. Είναι  μια επιχείρηση μείωσης του ηθικού του στρατεύματος από ένα στρατιωτικό ταυτισμένο με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που λειτουργεί στα χρόνια της σημερινής κυβέρνησης σαν κομματικός κομισάριος.
Διενεργήθηκε και  δήθεν ένορκη Διοικητική Εξέταση όπως ήταν αναμενόμενο για το κρητικό κομάντο που βιντεοσκόπησε άλμα όπου τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή».
Η ΕΔΕ αφορά την παραβίαση των κανόνων ασφαλείας που σημειώθηκαν από τον νεαρό αλεξιπτωτιστή ο οποίος τράβηξε με το κινητό του τον εαυτό του κατά το άλμα, όπου τραγουδούσε το γνωστό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».
Με βαριά ποινή θα τιμωρήσουν τον αλεξιπτωτιστή, Ε.Μπούχλη, που τραγούδησε το "Μακεδονία Ξακουστή" και το ερώτημα πλέον είναι ποιος θα υπερασπίσει την χώρα;
Πρόκειται για μια επιχείρηση μείωσης του ηθικού του στρατεύματος!
Συγκεκριμένα, με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας. 
Παράλληλα, το ΓΕΣ έχει διατάξει και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα από την πλευρά της διοίκησης. 



Ο χατζατζάρης τουρκόφιλος ΥΠΕΘΑ Αποστολάκης έδωσε το ΟΚ να κάνουν διαφημιστικές πτώσεις οι αλεξιπτωτιστές πάνω σε εμπορικό σήμα καναλιού #MasterChefGR με το οποίο συνεργάζεται ο γιος του σεφ Αποστολάκης . Αυτός ο τύπος έδιωξε απ τη μονάδα φανταράκι επειδή τραγουδούσε για τη #Μακεδονία μας video



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΗΝΕΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...