Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Κάτω τα χέρια ρε απο τους ...επενδυτές .


Τους συλλάβατε τώρα που ετοιμάζεται να βγει στις αγορές η Τσακαλώτου;

Εγκληματική οργάνωση με 213 «αλλοδαπούς- επενδυτές»  και περισσότερες από 320 ληστείες .
Σε περισσότερες από 320 ληστείες, κλοπές – διαρρήξεις, καθώς και διακίνηση ναρκωτικών εμπλέκονται, σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας... Κυρίως δρούσε στις περιοχές των Εξαρχείων, Ακροπόλεως, Συντάγματος, Αγίου Παντελεήμονα και Ομόνοιας. Ειδικότερα, συνελήφθησαν 138 άτομα, όλοι «αλλοδαποί επενδυτες» , εκ των οποίων οι 93 κατηγορούνται, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και οι 45 για την κατάληψη κτιρίου στην οδό Αραχώβης, στα Εξάρχεια, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης. 
Οι περισσότεροι δράστες είναι από Μαρόκο, Αλγερία, Αφγανιστάν, Πακιστάν και Μπαγκλαντές. Εκτός από τους συλληφθέντες, στην υπόθεση εμπλέκονται άλλοι 21 αλλοδαποί, ήδη έγκλειστοι σε φυλακές και αναζητούνται ακόμα 54, επίσης αλλοδαποί, ως συνεργοί των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων να ανέρχεται σε 213 άτομα. 
Κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, όπως πάνω από 350 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 300 κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης μαχαίρια, στιλέτα, διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ και 60 συσκευασίες κάνναβης έτοιμες προς διάθεση στην παράνομη αγορά.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ...ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ . Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ 2020 ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ Β ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΩΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ , ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΠΛΑΝΟ Γ , ΟΠΟΥ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ Η ΣΙΑ ΘΑ ΔΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΑΝΟΥΚΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...