Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Από ροζουλί προδότη... σε τυρκουάζ προδότη.




Δείτε τις κατάπτυστες δηλώσεις Μητσοτάκη στην Ξάνθη:.

Καλύτερο υπερασπιστή δεν θα μπορούσε να βρει το τουρκικό προξενείο και ο Ερντογάν στην προσπάθειά τους για τουρκοποίηση της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας και κατ’ επέκταση της Θράκης από τον προαλειφόμενο για πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στην συνέντευξή του, ο γαμημένος προδότης προς τους τοπικούς δημοσιογράφους της Θράκης, αναφέρθηκε εκτεταμένα στο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στα μάτια των θρακιωτών.
Συγκεκριμένα, στην απαρχή της τοποθετήσεώς του έκανε λόγο για σύσταση «μουσουλμανικού συμβουλίου παρά τω πρωθυπουργώ», το οποίο βεβαίως δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά ένα δείγμα ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να υπερκεράσει τον «προοδευτισμό», αριστερισμό στην πραγματικότητα, του Σύριζα, σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα, δείγμα του πόσο επικίνδυνοι είναι οι νεοδημοκράτες.
Όμως, ο αντεθνικός κατήφορος του Μητσοτάκη δεν είχε το τέρμα του εκεί, αφού στην συνέχεια, σε ερώτηση δημοσιογράφου, χαρακτήρισε την τουρκική γλώσσα ως «μητρική γλώσσα» της μειονότητας, συντασσόμενος πλήρως με την γραμμή του τουρκικού προξενείου κόντρα στις φωνές των Ελλήνων μουσουλμάνων που έχουν πολλάκις τονίσει πως η γλώσσα τους είναι πομάκικη και όχι τουρκική!


Σε ότι αφορά το μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να δούμε ποια πρόσωπα και ποια η ιδιότητα τους, θα απαρτίζουν αυτόν τον νέο θεσμό και αν θα είναι μόνο από την Θράκη , ή και από άλλα σημεία της Ελλαδικής επικράτειας.. Ο όρος «μουσουλμανικό» βρωμιάρηδες της ΝΔ αφήνει περιθώρια και για «άλλους» εκτός μειονότητας Θράκης . Μήπως αυτός είναι ο απώτερος σκοπός σας ;



 
Περισσότερα, εδώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ......
ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΧΩΝΤΑΣ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ......
ΚΑΡΑΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ .
ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...