Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Τύφλα νάχει ο ...Αλη Μπαμπάς.


Από τους 40 κλέφτες, πήγαμε ...στους 140.

Να είσαι επιχειρηματίας και να ακολουθείς τον φορομπήχτη, κρατιστή Τσίπρα στα Σκόπια ή Βόρεια Μακεδονία. Αυτό είναι πέρα από κάθε επιχειρηματική λογική. Η είδηση ότι βρέθηκαν 140 Ελληνες επιχειρηματίες να ακολουθήσουν τον Σάχη του Μαξίμου στα Σκόπια σε κάνει να σκέφτεσαι ότι έχουμε και τους επιχειρηματίες που μας αξίζουν. Άκου, 140 επιχειρηματίες συνοδεύουν τον Τσίπρα στα Σκόπια!
Είναι ίσως η πιο σοκαριστική είδηση της μέρας. Να είσαι επιχειρηματίας, δηλαδή άνθρωπος δημιουργικός, της δράσης, να αγωνίζεσαι καθημερινά με θεούς και δαίμονες, με φορολογικούς και ασφαλιστικούς συντελεστές 80% και έκτακτες εισφορές του κερατά και να συνοδεύεις τον Τσίπρα στα Σκόπια.
Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί με Έλληνες επιχειρηματίες, εκτός κι αν είναι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες του Σύριζα.
Αυτό με τους 140 επιχειρηματίες που ακολουθούν τον Τσίπρα στα Σκόπια πρέπει να μείνει χαραγμένο στη νεότερη ιστορία μας σαν ένα από τα σπουδαία επιτεύγματα του εγχώριου επιχειρείν.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, περισσότεροι από 140 Έλληνες επιχειρηματίες θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι του στα Σκόπια αύριο, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη Βόρεια Μακεδονία.
Ανάμεσά τους θα είναι ο πρόεδρος του ομίλου «Μυτιληναίου», Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Μιχάλης Στασινόπουλος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο πρόεδρος του ομίλου «Κοπελούζου», Δημήτρης Κοπελούζος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γεώργιος Περιστέρης, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Apivita, Νίκος Κουτσιανάς, Ο πρόεδρος του ομίλου «Intracom Constructions SA» Δημήτρης Κούτρας, ο πρόεδρος της «Alumil SA», Γιώργος Μυλωνάς, ο General Manager της «Motor Oil Hellas» Βίκτωρ Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του «Alpha Digital SA» Δημήτρης Κοντομηνάς και πολλά άλλα στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ευρύ φάσμα της επιχειρηματικής ζωής της χώρας.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος.


Ο Τσιπρίσκος  για να δείξει πόσο ξεπουλημενο τομάρι ειναι μετονόμασε αυθαίρετα το αεροδρόμιο "Μακεδονία" σε αεροδρόμιο της "Μίκρας"λέγωντας... "Mέσω της τεχνολογίας που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο της "Μίκρας" στη Θεσσαλονίκη, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην ασφάλεια του εναέριου χώρου της γειτονικής χώρας". Η ενέργεια του αυτή καταδεικνύει για άλλη μια φορά πως έρχεται σε μετωπική αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών και φυσικά θα "τιμωρηθεί" γι αυτό στις ερχόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, αλλά αρκεί; Η προδοσία του αυτη, μόνο με κρεμαλα ισοφαριζεται.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΞΑΥΛΩΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ
ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ

ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ;
Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ..

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που τον συνόδεψαν, μήπως χρωστάνε τίποτε ψιλά της Εφορίας, και τους κάνανε οι Συριζαίοι "μιά προσφορά, που δεν μπορούσαν ν' αρνηθούν"; (Όπως λέγανε παλιά οι μαφιόζοι σε όποιον τους χρώσταγε.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...