Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Από ένα χοιροβοσκό που το παίζει υπουργός τι περιμένατε;



Ο Πολάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τις δηλώσεις του απέναντι στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας που παρά τα προβλήματα υγείας του, κατάφερε με ήθος και αξιοπρέπεια να προοδεύσει στην ζωή του και να σπουδάσει μάλιστα και ιατρική! Ο αναπληρωτής «υπουργός» Υγείας επέλεξε να του επιτεθεί προσωπικά και με το γνωστό του ύφος να τον κατηγορήσει επειδή… διορίστηκε επιμελητής Β’ στο ΕΣΥ ως Άτομο με Ειδικές Ανάγκες!
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κυρίως για το παράδειγμα που έχει δώσει από το 1999, όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιο του.


 Έχει ξεχάσει ο χοιροβοσκός , ότι και άλλοι γιατροί ΑΜΕΑ προσελήφθησαν στο ΕΣΥ χωρίς κρίσεις όπως μπήκαν στο ΕΣΥ οι γιατροί του ΙΚΑ και πήραν τους βαθμούς, αναγνωρίστηκαν τα χρόνια υπηρεσίας στο ΙΚΑ χωρίς βέβαια κρίση έχοντας και ιδιωτικό ιατρείο ενώ ήσαν παράλληλα και στο ΙΚΑ!
Το μόνο που κατάφερε είναι να τον ψηφίσουν όλοι οι ΑΜΕΑ και όχι μόνο.  

Με ανακοίνωση της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία χαρακτηρίζει «ρατσιστική» την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας τονίζοντας ότι «παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία».  Η ΕΣΑμεΑ προαναγγέλλει, τέλος, ότι προσφεύγει άμεσα κατά του Παύλου Πολάκη στη δικαιοσύνη.  Η ανακοίνωση της ΕΣΑμεΑ έχει ως εξής:  «Η ΕΣΑμεΑ θεωρεί ότι η απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Παύλου Πολάκη σχετικά με τα μέτρα προστασίας των ατόμων με αναπηρία που έχουν θεσπιστεί στη χώρα βρίθει ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΡΕΦΑΝΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΠΟΡΔΗ
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ
ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ

ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΕΝΩ Ο ΠΟΡΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΙΔΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΣΙΠΡΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...