Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Πιο στημένο δεν γίνεται.




Δεν βρέθηκε ένας να ρωτήσει το ρεντίκολο πως θα φτιάξει την οικονομία με έναν εν δυνάμει υπουργό  που δεν έχει βάλει ποτέ στην ζωή του ένα...κωλοένσημο.



Τις αμέσως επόμενες ημέρες παραιτείται από βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς, προερχόμενος από το Ποτάμι και νυν ανεξάρτητος. Ο λόγος; Πρόκειται να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ (όπως άλλωστε ήταν και στις προηγούμενες ευρωεκλογές).
Του το ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θεωρεί πολιτικά έντιμο να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα και να παραδώσει την έδρα του στην πρώτη επιλαχούσα, η οποία δεν είναι άλλη από την Αντιγόνη Λυμπεράκη.
Η κυρία Λυμπεράκη παραμένει στο Ποτάμι, παρότι έχει στενή συγγένεια με την οικογένεια Μητσοτάκη.
Τι εστι Αντιγόνη Λυμπεράκη και Μητσοτακέϊκο ; Δείτε παρακάτω.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ αδερφε μου Ιχνος, αφου εισαι μεγαλο αλανι πατριωτης μαγκας σταρατος και αρχιδατος και τα λεω αυτα γιατι σε διαβαζω χρονια. Μη μου πεις τωρα οτι μαλακωσες και περιμενεις να σε σωσουν τα τσουτσεκια που εχουν καταγαμησει τη χωρα κοντα δυο αιωνες! δυο αιωνες φιλε μου με Καραμανληδες Παπανδρεηδες Μητσοτακηδες λαο π΄π το κακο συναπαντημα!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ! ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΣΥ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΚΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ;
ΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΗΣ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ! ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ!
ΡΕ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ! Καταλαβαινω πως το γραφεις, αλλα μη περιμενεις απο ενα λαο αποβλακωμενο να επανερθει, ειναι τελειωμενοι! Η μαλακινση τους ειναι ανιατη! Δωστους χαιβανιτιδα και πουτανοτσαλιμακια και ειναι η καλυτερη τους. Δεν βλεπεις που ολοι και ολες εχουν γινει σαν ζομπυ απο τις πλαστικες και τα στοκαρισματα;
Δεν σεβονται τον εαυτο τους θα σεβαστουν πατριδα ηθη ιστορια θρησκεια και εθιμα;

Ανώνυμος είπε...

Θα σε φτιαξω καλα τωρα.
«Στο ΠΑΣΟΚ θα ήμασταν υπερήφανοι αν φέρναμε τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το ίδιο ισχύει και για τις κυβερνήσεις της ΝΔ»
Παρτον και γλεντα τον!
https://www.pagenews.gr/2019/04/03/politiki/lianis-dilosi-ekpliksi-gia-ti-symfonia-ton-prespon/

Ixnos είπε...

"μη περιμενεις απο ενα λαο αποβλακωμενο να επανερθει, ειναι τελειωμενοι! Η μαλακινση τους ειναι ανιατη! Δωστους χαιβανιτιδα και πουτανοτσαλιμακια και ειναι η καλυτερη τους. Δεν βλεπεις που ολοι και ολες εχουν γινει σαν ζομπυ απο τις πλαστικες και τα στοκαρισματα;
Δεν σέβονται τον εαυτό τους θα σεβαστούν πατρίδα ήθη ιστορία θρησκεία και έθιμα;
Πόσο δίκιο έχεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...