Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Γιατί δεν της πετούσαν ...μια ομπρέλα να.... επιστρέψει.





Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια της λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, με την σφουγγαριστρα που το παιζει «υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου»  να αποχωρεί εμφανώς εκνευρισμένη.
Αρχίζοντας τον χαιρετισμό της στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη στιγμή που ο πρώτος ασθενής πέρασε τις πόρτες του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενώ στη συνέχεια μίλησε για όσα έχει κάνει η παρούσα κυβέρνηση για την αποκατάσταση των ιατρικών παροχών που χάθηκαν με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών. Την ώρα εκείνη, κάποιος από το κοινό φώναξε: «Για το Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;», με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, να διακόψει την ομιλία της η δείθεν «υπουργός» και να αποχωρήσει.

Τώρα γιατί οι ρεζίληδες την αποδέχονται ως υπουργό; ρωτήστε τους ψυχιάτρους.





Αυτή η είδηση θα μπορούσε να βγάζει γέλιο. Μα, τον Τζουμάκα; Θα είχε πλάκα ο Τσίπρας να φωνάξει και τον Κίμωνα Κουλούρη . Την παράγκα ΠΑΣΟΚ εντός του ΣΥΡΙΖΑ τη χτίζουν τα παιδιά του Άκη και οι ευεργετηθέντες του Σημίτη, χρόνια τώρα. Τον δυστυχή Τζουμάκα τον φώναξαν στα τελειώματα του πάρτι, λίγο πριν από την ήττα…Μάλιστα, κάποιοι σαν τον Χριστόφορο Βερναρδάκη, που δεν τον ήθελαν, είχαν γράψει γι’ αυτόν: «Στέφανε, 20 χρόνια σαχλαμάρας δεν διαγράφονται έτσι»..







Η περιβόητη θωρακισμένη Μερτσέντες που "κληρονόμησε" από τον Βενιζέλο, δεν είναι σωστό να ρολάρει σε χωματόδρομους. Απορώ γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη τα ζώα τα όπλα, να τους κάνουν Τσαουσέσκου. .  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχασες επεισοδιο, τον Θανο Μωραιτη ξεχασες, και αυτος στο ΣΥΡΙΖΑ αγκαζε με τον Τζουμακα. Ο Μπεγλιτης λειπει ο Μαντελης και ο Τσουκατος για να βαλει ταξη στα οικονομικα τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...