Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Aπο το Zantac στον καρκίνο, μία ακτινοβόληση δρόμος.


Την απόφαση να ανακαλέσει όλες τις παρτίδες του RANITIDINE/MYLAN F.C.TAB 150MG/TAB, που θεωρείται γενόσημο του Zantac, ανακοίνωσε ο ΕΟΦ.
Η ανάκληση είναι προληπτική και όπως αναφέρει ο ΕΟΦ γίνεται για την «προάσπιση της Δημόσιας Υγείας με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση στην οποία προβαίνει η εταιρεία, κατόπιν της αναστολής του πιστοποιητικού καταλληλόλητας του παραγωγού Saraca Laboratories Limited για τη δραστική ουσία ρανιτιδίνη».
Ο ΕΟΦ καλεί την εταιρία που είναι αντιπρόσωπος των προϊόντων αυτών, να υλοποιήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα την ανάκληση.
Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν, καταλήγει η ανακοίνωση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βγηκε το ποθεν αισχος του γκαντεμοσαυρου.
72 σελιδες ακινητα στα οποια το 80% δεν αναγραφονται τα τετρ, μετρα. 800 λογιαριασμοι σε τραπεζες αλλα συνολικα εχει μονο 35.000 ευρω
Τα σκαφη που εχει δεν ειδα ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ, ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ 12ΜΕΤΡΟ SCORPIONS ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12 ΜΕΤΡΑ. τΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.............
Α ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ......... ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SKAI
https://www.skai.gr/sites/default/files/attachments/2019-09/mitsotakis-pothen.pdf

Το SCORPIONS του γκαντεμοσαυρου
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/kyriakos-mitsotakis-me-tin-oikogeneia-tou-stin-tino-fotografies/463364/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...