Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019

Εξαρχείωση η... Εξαχρείωση.


Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Μιχάλη Τεζάρη, στο lawandorder.gr, σοκάρει!
Με κεντρικό σύνθημα «defend Echarxhia» γραμμένο στα Αραβικά και στα Αγγλικά, καλούν λαθρομετανάστες και αριστεριστές κουκουλοφόρους να υπερασπιστούν όπως λένε τα Εξάρχεια, από την αστυνομική παρουσία.
Το κάλεσμα συνοδεύεται από ένα ζωγραφισμένο Καλάσνικοφ!!!
Παράλληλα, μέλη της κατάληψης Νοταρά, της πρώτης ουσιαστικά που ξεκίνησαν να αντιδρούν στην αστυνομική παρουσία στην περιοχή, μοιράζουν στους κατοίκους, φυλλάδια με συμβουλές προκειμένου να γνωστοποιούν σε όλους την παρουσία ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.
Συγκεκριμένα καλούν τους κατοίκους να κάνουν θόρυβο με «κατσαρόλες και κουζινικά, σφυρίχτρες και κόρνες». Να κατέβουν στο δρόμο και να «πουν στους αστυνομικούς πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι».
Επίσης, τους συμβουλεύουν να καθυστερούν την πρόσβαση των αστυνομικών στην περιοχή «μετακινώντας τους κάδους σκουπιδιών και οδηγώντας αργά το αυτοκίνητο τους γύρω από το τετράγωνο».
Όπως σχολιάζει ο ρεπόρτερ του lawandorder.gr, το πιο ενδιαφέρον από τα όσα ζητούν από τους πολίτες οι αναρχικοί,  που ουσιαστικά επιδιώκουν να  τους«στρατολογήσουν», είναι το εξής:
«Παρακολουθήστε αυτούς που μας παρακολουθούν! Καταγράψτε περιστατικά αστυνομικής βίας, ανοίξτε  την πόρτα στους ανθρώπους που προσπαθούν να διαφύγουν από την αστυνομία».
Όλα αυτά στην Ελλάδα του 2019, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, την οποία εισήγαγε η προηγούμενη κυβέρνηση να έχει προκαλέσει στην χώρα πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Η παρούσα κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει, ουσιαστικά, ένα πολεμικό μέτωπο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο συνεχώς διογκώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...