Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Kούλη... πολύ κωλόπαιδο ο....Λάτσης.


Με πτήση της… γραμμής ταξίδεψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συμπρωτεύουσα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ, με πτήση της γραμμής επέστρεψε και στην Αθήνα.
Μάλιστα και στις δύο πτήσεις ταξίδεψε στην οικονομική θέση.

Πολύ αχάριστος αυτός ο...Λάτσης. Ο Κούλης του έκανε την πάσα του αιώνα με την απαλλαγή Φ.Π.Α στις νέες οικοδομές για τα επόμενα τρία χρόνια κάνοντας τον να κερδίσει τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων , και αυτός δεν αξιώθηκε να του κάνει δώρο έστω ...δυο εισιτήρια V.I.P

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντί να πεις ότι ο Τσιπρας έπαιρνε το πρωθυπουργικο αεροσκάφος, ακόμη και για κατουρημα.,σου φταίει ο Μητσοτάκης και ο Λάτσης.

Ανώνυμος είπε...

Πλήρωσε το ΦΠΑ τώρα και τα ένσημα των λαθροανασφαλιστων που θα απασχοληθούν,βλέπε ολυμπιακά έργα,και μας κάνεις μετά προπαγάνδα να συγκινηθουμε σύντροφε. Που έχουμε μπλέξει!

Ανώνυμος είπε...

Μητσοτακης και ξερο ψωμι. Τωρα που εχουμε πετρελαια και φυσικο αεριο......... ξεπουλαμε τα Ελληνικα διυλιστηρια και τις λιγνιτικες μοναδες της ΔΕΗ στους Γερμανους γιατι ειναι....... ρυπογονες, στους Γερμανους θα μετατραπουν σε........... φιλικες για το περιβαλλον.
ΘΕΛΩ ΚΕΝΑΚ ΘΕΛΩ ΚΕΝΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...