Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»


Δεν ξέρουμε πως θα το έβλεπε εάν ζούσε σήμερα ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αλλά σίγουρα θα του φαίνονταν οξύμωρο το γεγονός ότι αυτός πολέμησε για την εκδίωξη των Οθωμανών από την Τρίπολη και την Πελοπόννησο και κατά συνέπεια του μουσουλμανικού στοιχείου για να κάνουν την εμφάνισή τους μουσουλμάνες με μαντίλες και μπούργκα στην πλατεία Κολοκοτρώνη, την κεντρική πλατεία της πόλης, για πρώτη φορά έπειτα από 198 χρόνια μετά την άλωση της Τριπολιτσάς.
Σημεία των καιρών θα πει κάποιος, ή σημάδια μιας νέας ανεπίσημης μουσουλμανικής εισβολής.
pronews.gr

Την ίδια ώρα το χρυσό παιδί των Αμερικανών  ο Χρυσοχοΐδης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή των 13 Περιφερειαρχών, προκειμένου να συζητήσουν μέτρα για την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η δημιουργία δομών φιλοξενίας σε κάθε μία από τις 13 περιφέρειες της χώρας, με στόχο το αμέσως επόμενο διάστημα να μετακομίσουν από τα νησιά 12.000-15.000 λαθρομετανάστες.
Παράλληλα, το σχέδιο προβλέπει την εγκατάσταση 500 έως 1000 λέθρο σε κάθε περιφέρεια, ενώ, σημείωσε πως ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και με την ενοικίαση, από το κράτος, ξενοδοχείων σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν δομές φιλοξενίας.
Στη σύσκεψη, συμμετείχαν και οι Αστυνομικοί Διευθυντές των περιφερειών, οι οποίοι εξήγησαν ότι θα αναλάβουν τα αυξημένα μέτρα φύλαξης ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις τοπικές κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...