Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Περισσότεροι οι Λάθρο από τους γηγενείς .
Περισσότεροι Λαθρομετανάστες βρίσκονται αυτή την στιγμή στα περίφημα hot-spot ή και κυκλοφορούν αδέσποτοι μέσα και γύρω από το Βαθύ της Σάμου, παρά οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του νησιού!
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε δυνατότητα ελέγχου και πλέον χαρακτηρίζεται ως «δραματική».
Στο Βαθύ των 6.000 κατοίκων περισσότεροι από 7.000 λαθρο βρίσκονται μέσα και γύρω από την πόλη, ενώ ο καταυλισμός τους που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την πόλη, είχε σχεδιαστεί για 800 ανθρώπους.
Ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει μεταξύ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο νησί: Ανώτερος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού που υπηρετεί στην 79 ΑΔΤΕ, ανέφερε στο pronews: «Είναι παντελώς εκτός ελέγχου η κατάσταση. Η πόλη ελέγχεται από τους λαθρομετανάστες. Μπροστά στο διοικητήριο έχουν «παρκάρει» δεκάδες άτομα. Αν γίνει κάτι δεν θα μπορέσουμε καν να αναπτυχθούμε. Για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει κυριολεκτικά να… «πατήσουμε» γυναίκες και παιδιά για να αναπτυχθούν άρματα και οχήματα».
Μόλις χθες μπήκαν στο νησί ακόμα 500 άτομα με το Λιμενικό να είναι παντελώς αδύνατο να επιτηρήσει και να φυλάξει την στενή θαλάσσια δίοδο μεταξύ του νησιού και της μικρασιατικής ακτής.
Στην μικρασιατική ακτή αναμένουν περίπου 30.000 επιπλέον έτοιμοι για την τελική «έφοδο»… 

 
Πάντως από ότι βλέπουμε έχει περάσει η γραμμή του Σόρος σε όλα τα Μ.Μ.Ε και σε όλο σχεδόν το διαδίκτυο ...μην τους λέτε λαθρο,  αλλά σκέτο μετανάστες, η αλλοδαπούς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O Σαμαράς φταίει, που άνοιξε τα Σύνορα με την Αλβανία. Το διάβασα στο Καρφί. Όταν με διόρισε ο Πατριώτης Α. Παπανδρέου στη ΔΕΗ, δεν είχαμε τέτοια προβλήματα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...