Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Το λαθρομεταναστευτικό έχει πολύ μάσα.

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπραγματεύεται την μονιμοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα,αφού δήλωσε στην  Bild οτι: Ίσως να δεχθούμε πίσω όλους τους λαθρομετανάστες της, αν η Γερμανία τους χτίσει σπίτια. Δηλαδή «θα συζητήσει» την προσφορά του Βερολίνου για επιστροφή στην Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη Γερμανία κι έχουν περάσει από τα χώρα μας, «αν η Γερμανία τους χτίσει σπίτια»!  η κυβέρνηση μοιράζει 456 εκατομμύρια ευρώ σε «ημετέρους» για την συντήρηση των πόλεων των παράνομων μεταναστών που έχουν χτιστεί σε κάθε μεριά της Ελλάδας.

Το ιλιγγιώδες ποσό των 456 εκατ. ευρώ για την επόμενη τετραετία (ή 114 εκατ. ευρώ ετησίως) θα εισπράξουν οι εκλεκτοί της κυβέρνησης που θα πάρουν τον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε την Τετάρτη για «Παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facilities Management) κάθε τύπου Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο προσφύγων και μεταναστών και συναφών υποδομών και εγκαταστάσεων, καθώς και κτιριακών υποδομών κάθε Υπηρεσίας αρμοδιότητας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου».

Τα έργα και οι μέρες Μηταράκη... με τον χορό των δις εκατομμυρίων! Μετά τα 800.000.000 ευρώ για το catering των λαθρομεταναστών άλλα 500.000.000 ευρώ για Air Condition και κοντέινερ!

 

Ο στημένος διαγωνισμός με λεία 800.000.000 ευρώ για το "μαμ" των λαθρομεταναστών! Οι κολλητοί του ΣΥΡΙΖΑ που βρήκαν τις άκρες τους... στο Μέγαρο Μαξίμου!

 

Συναγερμός στα Ιωάννινα για συρροή κρουσμάτων σε δομή φιλοξενίας λαθρο-προσφύγων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό η αριστερή πανούκλα δίνει τα ρέστα της...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...