Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Μην Μηλ...άς ...μην γελάς.

Το χρήμα... τα ενώνει όλα! Ένας προβεβλημένος υπουργός, από τους λεγόμενους «πρωτοκλασάτους» της κυβέρνησης , ο οποίος ωστόσο θεωρείται αποτυχημένος και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις αντικατάστασης μόλις ο Κυριάκος αποφασίσει να προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό, φέρεται να διατηρεί στενή σχέση με ενεργκό πρώην προφυλακισμένο επιχειρηματία , από τους νταραβεριτζήδες της ενέργειας που «δάγκωσαν» τον κοσμάκη και λήστεψαν τα δημόσια ταμεία!

Και στο τέλος ορισμένοι εξ αυτών την έβγαλαν καθαρή!!!

Υπό αυτή την έννοια, έχει μεγάλο νόημα να λυθεί ο γρίφος: πώς συνδέονται χρυσή βίζα, κατοικίες στη Νότια Κρήτη και καλλιέργεια «φαρμακευτικής» κάνναβης;

Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑΛΜΟΥΔΟΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ , ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ . ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΝ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕΞΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΙΔΟΙΟ ΤΟΥΣ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ..... , ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...