Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Θα σκοτώσουν μέχρι και ...την κατσίκα του γείτονα.

Ο 58χρονος Μιχάλης Καπίρης ή αλλιώς “Κεφάλας” ήταν το θύμα της χθεσινοβραδυνής εν ψυχρώ δολοφονίας σε καντίνα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου Αττικής και Νέας Ιωνίας. Σε αυτές τις περιοχές ήταν και η ακτίνα δράσης του κατά την τελευταία 30ετία.

Πρώην πυγμάχος της ΑΕΚ, πριν 5 χρόνια είχε φτιάξει και ένα νυχτερινό μαγαζί στο Νέο Ηράκλειο επί της Πλαπούτα το οποίο δεν “τράβηξε” και τελικά εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με διάφορες μαρτυρίες επιχειρηματιών της περιοχής, δε δημιουργούσε προβλήματα σε επιχειρήσεις της νύχτας παρόλο που προσέφερε υπηρεσίες προστασίας. “Αν δεν είχες χρήματα, είχες την προστασία του μέχρι να ορθοποδήσεις” είπε κάποιος χαρακτηριστικά.

Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με 3 σφαίρες

Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ του Σαββάτου, ο 58χρονος βρισκόταν στην είσοδο μιας από τις πιο παλιές καντίνες της Αττικής, επί της οδού Ιφιγενείας 3-5 στα σύνορα Μεταμόρφωσης με Νέα Ιωνία Αττικής.

Δυο άτομα με μοτοσυκλέτα τύπου “παπάκι” και κράνη προσέγγισαν το ανυποψίαστο θύμα, ο συνοδηγός έβγαλε ένα όπλο από το μπουφάν του και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Μιχάλη Καπίρη με 3 σφαίρες. Οι τρεις σφαίρες τον βρήκαν στο στήθος και στον λαιμό με αποτέλεσμα να πέσει επιτόπου νεκρός στο οδόστρωμα.

Σοκαρισμένοι οι θαμώνες και οι υπάλληλοι της καντίνας βγήκαν να δουν τι έχει συμβεί, ενώ το παπάκι με τους δυο δολοφόνους εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για πληρωμένο συμβόλαιο και αλλαγών που έχει φέρει η νύχτα με επίκεντρο τη Νέα Φιλαδέλφεια που κατά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει δυναμώσει με δεκάδες νυχτερινά μαγαζιά που “έλεγχε” ο “Κεφάλας”.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή, μίλησαν για χτύπημα της Αλβανικής μαφίας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και εμπλοκή και για ναρκωτικά.

Μιχάλης Καπίρης: Ποιος ήταν ο58χρονος “Κεφάλας” που εκτέλεσαν στη Μεταμόρφωση


Όλη η πιάτσα περίμενε το συμβόλαιο θανάτου του Μιχάλη Καπίρη ή "Κεφάλα" που είχε φτιάξει την δική του "ομάδα"!

 

Μπαλάσκας: Η Ελλάδα είναι εγκληματικός παράδεισος.


Ληστεία μεζονέτας επιχειρηματία στην Εκάλη...

 

ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ “ΣΩΒΡΑΚΑ”! ΕΠΑΘΕ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ”! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ! «ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ»

 

Πάρης Κομνηνός! Αυτός είναι ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας που του έκαναν "κόσκινο" την Βίλλα στην Εκάλη.

 

Προσαγωγή υπόπτου για τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά


ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο «κοντός» που έδεσε και έπνιξε την 20χρονη στα Γλυκά Νερά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...