Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Σκότωσαν μέχρι και τον σκύλο της οικογένειας!

Σοκ προκαλεί η αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε σε διώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγού 10.

Τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι νεκρή μία γυναίκα 20 ετών. Δίπλα της βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο 32χρονος σύζυγός της. Τα μέχρι τώρα στοιχεία, δείχνουν ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το 11 μηνών μωρό του ζευγαριού.

Κίνητρο των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ληστές βασάνισαν αρχικά τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια τη στραγγάλισαν, ενώ κρέμασαν και το σκυλί της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο ύστερα από κλήσεις των γειτόνων.
Στη συνέχεια έφτασαν στα Γλυκά Νερά αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, καθώς και κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει μπορέσει να μιλήσει στην ΕΛ.ΑΣ. ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ.

protothema.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αν τα πιάσουν τα καθάρματα θα τα ταιζουμε για 5,6 χρόνια μέχρι να ξαναβγούν έξω και να ξανακάνουν τα ίδια. Άμεσο καθάρισμα χρειάζονται για να ξεβρωμισει ο τόπος.

HASAN είπε...

Οι Γεωργιανοι αποφοιτοι των ελληνικων φυλακων, που το ελληνικο κωλοκρατος δεν απελασε, εκαναν το θαυμα τοπς. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΕ ΔΙΚΗ> Προεβαλλαν αντισταση ενοπλο και αναγκλαστηκατε να τους πυροβολησετε .... ειναι τοι κλιγοτερο που μπορειτε να κανετε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...