Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Ποιος προμηθεύει την Χαμάς;

Περίπου 3000 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, από τη Λωρίδα της Γάζας προς το ισραηλινό έδαφος, έγινε σήμερα γνωστό από τον ισραηλινό στρατό, που διεξάγει αεροπορικές επιδρομές εναντίον του παλαιστινιακού θύλακα. Οι συγκρούσεις και η κλιμάκωση της βίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ και της Χαμάς, με εκατοντάδες πυραυλικές επιθέσεις, έδωσαν την ευκαιρία ώστε να «αποκαλυφθεί» το οπλοστάσιο της τρομοκρατικής οργάνωσης, τόσο ως προς την ποσότητα όσο και ως προς την ποιότητα των όπλων που χρησιμοποιούνται. Σύμφωνα με την Jerusalem Post, οι πύραυλοι που χρησιμοποιεί η Χαμάς είναι οι λεγόμενοι «A-120» που έχουν εμβέλεια περίπου 120 χιλιομέτρων, το οπλικό σύστημα R-160 με εμβέλεια έως και 120 χιλιόμετρα, που είναι η έκδοση των Παλαιστινίων του πυραύλου M-302, ο οποίος έχει εμβέλεια ως και 200 χιλιόμετρα. ενώ ακόμα υπολογίζεται ότι η Χαμάς έχει στη διάθεσή της έναν μεγάλο αριθμό πυραύλων. Ο εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας Al-Qassam Brigades Abu Obeida ανακοίνωσε: Η απόφαση βομβαρδισμού του Τελ Αβίβ, της Ιερουσαλήμ, της Δήμονας, του Άσκελον, του Άσντοντ, της Μπερσέμπα είναι πιο εύκολη που επιχείρηση που έχουμε κάνει.

Μήπως η Χαμάς είναι δημιούργημα του Ισραηλ;

 

Η" φτωχή, κατατρεγμένη κορασίς Χαμάς" εκτόξευσε 3.000 ρουκέτες… πόθεν;

 

"Iron Dome": Αναχαιτίζει το 90% των πυραύλων τής Χαμάς

 

Αυτό είναι το καταστροφικό οπλοστάσιο πυραύλων της Χαμάς.


ΡουκέτεςM302 στο μυστικό οπλοστάσιο της Χαμάς.


Η Χαμάς εκτόξευσε πύραυλο με εμβέλεια τουλάχιστον 250 χλμ! (βίντεο)


Η νύχτα των μεγάλων βομβαρδισμών: 200 μαχητικά απογείωσε το Ισραήλ – Κονιορτοποίησε θέσεις των ισλαμιστών – Για Ιντιφάντα λόγω Ιερουσαλήμ μίλησε η Χαμάς! (βίντεο)


''Βόμβα'' από τους Ισραηλινούς: ''Χεζμπολάχ & Ιράν μας σημαδεύουν με 150.000 ρουκέτες''


Με ποια όπλα συγκρούονται Ισραήλ και Χαμάς – Η μεγάλη “βόμβα”

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η CABAL μέσω Τουρκίας τους τους προμηθεύει.

Ανώνυμος είπε...

Κούρδος Πολιτικός: Οι Ισραηλινοί πιλότοι που βομβαρδίζουν τη Γάζα εκπαιδεύτηκαν στην Τουρκία

Ο Ζάγκρος Χεβά, εκπρόσωπος της Ένωσης των Κοινοτήτων του Κουρδιστάν (KCK), δήλωσε ότι η Τουρκία, μέσω του Ερντογάν, φυσούσε για να ανάψει φωτιά στην Παλαιστίνη και ότι οι Ισραηλινοί πιλότοι που βομβάρδισαν τη Γάζα σήμερα εκπαιδεύτηκαν στην τουρκική πόλη Ικόνιο.

https://www.echedoros-a.gr/2021/05/blog-post_72.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...