Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Κάτι παίζει.

EUDRA: περί τους 10.000 πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν.. UK: 526 ασθενείς νοσηλεύθηκαν με COVID-19 μετά τον εμβολιασμό.Οι 112 πέθαναν.

 

9 παιδιά πέθαναν στις ΗΠΑ αφότου εμβολιάστηκαν.7 χαροπαλεύουν και 3 έμειναν για πάντα ανάπηρα.(VAERS)

 

Το σύστημα VAERS καταγράφει αναφορά θανάτου και μετά την εξαφανίζει.

 

Μόνο ΔΥΟ εταιρείες ελέγχουν τον πλανήτη και η πανδημία σχεδιάστηκε για την παντοδυναμία της Ελίτ.

 

Πολλές χώρες που είχαν μηδέν θανάτους από κορωνοιό έχουν πολλούς θανάτους μετά τον εμβολιασμό.


Βρετανία: Δεν θα χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca στους κάτω των 40 ετών

 

Σεϋχέλλες: Αύξηση κρουσμάτων στην πιο εμβολιασμένη χώρα του κόσμου ...

 

Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί είναι πως στην υγειονομική κρίση η κυβέρνηση “έχει ρίξει λευκή πετσέτα”.  Η χώρα θρηνεί σχεδόν 11.000 ανθρώπους της. Δεν είναι απλά “νούμερα”… Κάθε μέρα χάνουμε σχεδόν ένα χωριό. Φθάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε επειδή οι διασωληνωμένοι ασθενείς έπεσαν κάτω από τους 800. Η κυβέρνηση το μόνο που λέει είναι ότι  “χτίζει τείχος ανόσιας”. Μέχρι πρόσφατα ξέραμε απ΄ αυτά που μας έλεγαν ότι για να είναι αποτελεσματικό αυτό το τείχος θα πρέπει να εμβολιαστεί το 60 έως 70% του πληθυσμού. Από χθες ακούμε δηλώσεις ικανοποίησης, γιατί λέει μέχρι τέλος Μαΐου θα έχουμε εμβολιάσει το 20%. Ας αποφασίσουν το ποσοστό ,γιατί καταντάνε γελοίοι  και επικίνδυνοι .

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SAR-COVID-19 ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ...ΙΟΣΗΣ... !!!
ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩΝΤΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΡΙΝΟΙΟ . ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΟΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΩΣ ΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΔΙΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...