Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Με τέτοια επικήρυξη θα βγάλουν τον σκασμό;

Οι βασανιστές – δολοφόνοι κουκουλοφόροι ήταν 4 και μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο ένας από τους τρεις μιλούσε καλά ελληνικά, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως είναι ημεδαπός ή πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Οι κουκουλοφόροι βασάνισαν μέχρι θανάτου την εικοσάχρονη μητέρα μπροστά στο ενός έτους βρέφος της, πιστεύοντας ότι γνωρίζει που βρίσκονται τα χρήματα στο σπίτι και δεν τους έλεγε. Να σημειωθεί ότι ήδη είχαν στα χέρια τους 13.000 € μετρητά από την οικογένεια καθώς και τα χρυσαφικά.

Οι υπάνθρωποι  κόλλησαν το όπλο στο μωρό πριν στραγγαλίσουν την 20χρονη μητέρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αναλυτών λένε ότι οι δράστες ήταν έμπειροι και πιθανότατα σεσημασμένοι. Πιθανότατα γνώριζαν για τα χρήματα και πήγαν στοχευμένα να χτυπήσουν την κατοικία του νεαρού ζευγαριού. Έτσι ψάχνουν και στον κύκλο του ζευγαριού για να δουν αν και ποιος άθελα του έδωσε πληροφορίες στους ληστές. Ίσως πρόκειται, λένε, για μέλη παλαιάς άγριας συμμορίας εισβολέων που αποφυλακίστηκαν και ξαναρίχτηκαν στην ενεργό δράση. Σε κάθε περίπτωση, ζωντανοί ή νεκροί θα πρέπει να αποκαλυφθούν.

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της.


Οι στυγνοί δράστες απείλησαν με όπλο ακόμη και το μωρό – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες (βίντεο)

 

Επικήρυξη – μαμούθ για τους φονιάδες της μάνας στα Γλυκά Νερά!

Κουκουλοφόροι ίσως αλλοδαποί οι  άνανδροι που βασάνισαν και στραγγάλισαν την 20χρονη μητέρα μπροστά στον σύζυγο και το μωρό της.
Μια συμμορία καθαρμάτων μπαίνουν στο σπίτι οικογένειας και στραγγαλίζουν την 20χρονη μητέρα δίπλα στο ενός έτους βρέφος της. Σκοτώνουν τον σκύλο της οικογένειας και των κρεμάνε, δένουν τον άντρα της σε μία καρέκλα.

Δηλαδή, παραβιάζουν το άβατο της εστίας, άβατο εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Ελλάδα, δολοφονούν μια μάνα, που η μάνα είναι το ιερό πρόσωπο στον ελληνικό πολιτισμό εδώ και χιλιετίες.

Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να ισχυριζόμαστε πως η Ελλάδα είναι μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική. ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ!

Όταν διαπράττεται τέτοια ύβρις στην Ελλάδα, αυτομάτως καταλύεται τόσο η δημοκρατία, όσο και η ελευθερία.

Ο χρόνος έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα για το «σύστημα».

Η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική και ανελέητη. Ειδάλλως, έχουμε παραδοθεί στη βαρβαρότητα.

Ο Εφιαλτάκης θα λάβει λένε άμεσα μέτρα για να μην ξανασυμβούν περιστατικά σαν το σημερινό στα Γλυκά νερά. Θα τριπλασιάσει τα επιδόματα στις 92 φυλές λαθρομεταναστών ώστε να μην χρειάζεται να σκοτώνουν για ψίχουλα.

Βούλιαξε  το δόγμα “νόμος και τάξη” του παπάρα Χρυσοχοϊδη στα απόνερα της  δολοφονίας  του Γιώργου Καραϊβάζ, στη δολοφονική απόπειρα εναντίον του Στέφανου Χίου, το συμβόλαιο θανάτου για τον Κώστα Βαξεβάνη, σε συνδυασμό με την υπόθεση Φουρθιώτη και την σκανδαλώδη φύλαξή του από την ΕΛ.ΑΣ, το τροχαίο μπροστά στην Βουλή (με δράστη αστυνομικό που εξακολουθεί να προστατεύεται), στην δολοφονία επιχειρηματία Ζάκυνθο (ενώ είχε κατονομάσει στην ΕΛ.ΑΣ τους πιθανούς δράστες), στην ανταλλαγή πυροβολισμών για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Νέο Κόσμο και στα Πατήσια , στην μη σύλληψη του Παππά και άλλων ναυαγίων..


Αυτό επίσης που μας σοκάρει είναι ότι η Αστυνομία είναι για  να κουβαλάει τις τσάντες για διάφορα τηλεψώνια της δημοσιογραφίας, των δήθεν εκδοτών και πάει λέγοντας. Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σοκάρει. Όμως ακόμη πιο πολύ σοκάρει το γεγονός ότι αστυνομικοί που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος υποδύονται τις Φιλιππινέζες κάποιων δήθεν επωνύμων. Άει σιχτίρ πια.

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θα γράψω δεν είναι πολιτική έκφραση,είναι κραυγή αγανακτησης: Που είσαι Παπαδοπουλε;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...