Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Το μαλλί της....(κωλό)γριάς.

«Επιχείρηση κομμωτήριο» αναστάτωσε το Κολωνάκι!

Το ριμέικ της ταινίας «Επικίνδυνες Αποστολές», είχαμε σήμερα στην Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι με πρωταγωνίστρια κορυφαία πολιτικό!

Οι σκηνές διαδραματίστηκαν σήμερα στις 11.28 π.μ.

Ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας και μία μοτοσικλέτα, κόβουν την κίνηση στην συμβολή των οδών Ηροδότου και Σπευσίππου. Οδηγοί και διαβάτες θεωρούν ότι πρόκειται για κάποια αστυνομική επιχείρηση – αστραπή για την διαλεύκανση κάποιου εγκλήματος. Μία καταδίωξη σαν αυτές που βλέπουμε στις ταινίες με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, ή ακόμα καλύτερα, τον Τζέισον Μπορν με τα 50 σίκουελ.
Το σκηνικό ολοκλήρωνε ο βρεγμένος δρόμος που έκανε τα αυτοκίνητα τα οποία άλλαξαν πορεία λόγω της αιφνίδιας απαγόρευσης κυκλοφορίας, να αγκομαχούν στην ανηφόρα, τα λάστιχα να στριγγλίζουν στην βρεγμένη άσφαλτο και να δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό δράσης.
Και εκεί που όλοι περίμεναν να εμφανιστεί ο Στέιθαμ με σκισμένο πουκάμισο και ιδρωμένη κόμη, κυνηγημένος από 30 πράκτορες του FBI, της Μοσάντ και οπαδούς του Ταράς Μπουλμπα, εμφανίζεται αέρινη η Ντόρα Μπακογιάννη με μία εμφάνιση που έκοβε την ανάσα.

Λες και ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει, η επιβλητική Ντόρα μάγεψε τα εγκλωβισμένα πλήθη με την κορμοστασιά της, το στυλ, τον αέρα και την κομψότητα της. Βγήκε από το όχημα και κατευθύνθηκε στο γνωστό κομμωτήριο της πλατείας, ώστε να αγγίξει την τελειότητα.

Μαζί της αυτή τη φορά δεν ήταν ο βουλευτής Διονύσης Χατζηδάκης. Ξέρετε, ο άνθρωπος που είχε χαρακτηρίσει «θεόπεμπτο» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

newsbreak.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμετός...

Ανώνυμος είπε...

τετοιο πιπινι βρε τερυ;

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ είπε...

ΜΟΝΟ ΩΣ ΧΛΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΦΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΛΑΒΩ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...