Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Αυτός είναι ο ανωμαλιάρης που κυνήγησε την κοπέλα.


Στη σύλληψη του 22χρονου που κυνήγησε τη νεαρή γυναίκα μέχρι την πολυκατοικία της στη Νέα Σμύρνη, με το μόριό του έξω, όπως κατήγγειλε η ίδια, ανεβάζοντας και το σχετικό βίντεο, προχώρησαν οι αρχές. Πρόκειται για έναν 22χρονο Ελληνα, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά, και κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται η εμπλοκή του σε άλλες τέσσερις παρόμοιες υποθέσεις. Ο άνδρας ελέγχεται και για επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Αιγάλεω. Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι νεαρή γυναίκα πόσταρε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα, τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση και συγκεκριμένα ότι την ακολουθούσε για 300 μέτρα και ότι είχε βγάλει το μόριό του καθώς πήγαινε προς το μέρος της. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στον σταθμό του τραμ, στην Αιγαίου. Γράφει η νεαρή γυναίκα στην ανάρτησή της στο Facebook: «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. 

Danae Akriviadou


«Τρομοκρατήθηκα! Ήμουν μόνη σε σκοτεινό δρόμο» λέει η Δανάη Ακριβιάδου που κατήγγειλε τον σάτυρο στη Νέα Σμύρνη (video)

 

Πότε και πού είχε ξαναχτυπήσει,τον αναγνώρισαν 3 γυναίκες

 

1 σχόλιο:

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ "ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ" ΚΑΘΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ..................... Π......Α . ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ (ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ).
ΕΝΑ ΜΠ..........Ο ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΔΩ ΤΗΝ "ΧΩΡΑ" . ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ , ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕ-
ΤΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ; ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΙΑ ΒΙΖΙΤΑ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...