Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ελα μωρέ θα έχουμε και...παράπλευρες απώλειες. Και τι έγινε;

Όποιος ζήσει και όποιος ψοφήσει.

Στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας ακούστηκαν τα κουφά ότι αιώνα όπως....

«Μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί 5 περιπτώσεις θρόμβωσης μετά το εμβόλιο της Astrazeneca. Από αυτές, οι 4 εκδηλώθηκαν σε γυναίκες και μία σε άνδρα 35 ετών. Ένας ασθενής ανάρρωσε, τρεις νοσηλεύονται και μία γυναίκα δυστυχώς κατέληξε.

Συγκριτικά, 62 γυναίκες 30-49 ετών νοσηλεύθηκαν το τελευταίο δίμηνο και 28 κατέληξαν. Σύμφωνα με τα παραπάνω, η Επιτροπή κρίνει ότι το όφελος του εμβολιασμού υπερτερεί του κινδύνου για θρομβώσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν τα επιδημιολογικά δεδομένα και την τρέχουσα διασπορά, συστήνεται η συνέχιση του εμβολιασμού με το ισχύον πρόγραμμα», είπε.
«Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος σε γυναίκες κάτω των 50 και τα εμβόλια MRNA είναι διαθέσιμα σε άτομα όλων των ηλικιών. Σε ό, τι αφορά τη δεύτερη δόση, συστήνεται η συνέχιση του εμβολιασμού με το ίδιο εμβόλιο, καθώς η πιθανότητα εμφάνισης θρόμβωσης μετά τη δεύτερη δόση είναι εξαιρετικά μικρή».

52χρονος, από την Ιεράπετρα της Κρήτης σύμφωνα με το Open TV, υπέστη ανακοπή καρδιάς μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του και άφησε την τελευταία του πνοή ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά άνδρα 60 ετών από την Ξάνθη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υπέστη σήμερα επεισόδιο κοιλιακής μαρμαρυγής και η περίπτωσή του επίσης εξετάζεται.
Οι αρμόδιες Αρχές υποστηρίζουν πως δεν φαίνεται ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται με τα εμβόλια, ωστόσο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο τα περιστατικά σχετίζονται.

 

Εμβόλια AstraZeneca - Johnson & Johnson: Λύθηκε το μυστήριο με τις θρομβώσεις

Έχουν ένα "ελαττωματάκι" στην ακίδα.

 

Δέκα φορές μεγαλύτερη η πιθανότητα μια 25χρονη να πεθάνει από το εμβόλιο απ’ ότι από τον κορωνοϊό

 

Luc Montagnier (Γάλλος ιολόγος, νομπελίστας): «Όλα τα εμβολιασμένα άτομα θα πεθάνουν εντός δύο ετών» !!!

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οδηγίες κατά παραγγελίαν..

Ανώνυμος είπε...

Το επάγγελμα του μέλλοντος είναι κατασκευαστής φερέτρων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...