Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Γιαυτο θα πάρει ο διάολος όλους τους …νεοπατριώτες


Όταν διαβάζεις πως κάνει εκδήλωση για τα Ίμια αυτός που αποκαλεί τον Σημίτη εθνικό κεφάλαιο και υπερηφανεύεται για τον φιλία του με τον Πάγκαλο, δηλαδή τους κατ΄εξοχην κυρίως υπεύθυνους της προδοσίας ,τότε για ποιο πατριωτικό χώρο μιλάμε; Αυτόν που έχει αλώσει ο «ιχνιλάτης» διεμβολιστής του; Αυτόν που εκπροσωπούν τα ..σκόρπια φύλλα, και που αφήνουν τον αγράμματο χοντρό να κάνει παιχνίδι αφού διαθέτει πλέον χρήμα, και έτσι να διαλύει τα πάντα; Δείτε τι εκδήλωση θυμήθηκε να κάνει και ποιους κάλεσε για ομιλητές. Τον συνομιλητή και φίλο των εβραίων και των τούρκων Γεωργίου, τον… Βερύκιο? Τον Καρβουνόπουλο? Και μαϊντανούς, τον αδελφό του ΒΛΑΧΑΚΟΥ,ΚΑΙ τους ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΨΟΥ,ΓΙΑ ΛΌΓΟΥΣ …ΠΡΕΣΤΙΖ.

Γνωρίζουν καλά τον Καρατζαφέρη και τι εκπροσωπεί; Ασφαλώς όχι, διότι θα τον έφτυναν. Οπότε τι κάνουν με την παρουσία τους; Επιβραβεύουν αυτό που θεωρείται πως δεν χωνεύουν.

Γνωρίζουν ότι αυτός ο πολιτικός χαμαιλέοντας ήθελε να χρησιμοποιήσει και την χήρα του Ηλιάκη βάζοντας μεσάζοντες να της προτείνουν να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας αλλά όμως…. δεύτερη. Έτσι και αυτοί αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε τέτοιο βρώμικο παιχνίδι λέγοντας, ότι μόνο τιμητικά ως πρώτη στο ψηφοδέλτιο θα έκαναν προσπάθεια επαφής, πράγμα το οποίο ο πατριωταράς δεν δέχτηκε, διότι δεν έφτανε μέχρι εκεί ο πατριωτισμός του; Ήθελε απλώς να την κάνει χρήση για ψήφους, και όχι για να την κάνει βουλευτίνα.

Και μην τολμήσει κανένας πούστης να τα διαψεύσει, διότι θα γελάσει πολύς κόσμος.

Δείτε και εδώ Τι εκπροσωπεί για τους.. ευαίσθητους εθνικά, το όνομα, ΒΛΑΧΑΚΟΣ ; Για τους …μη..ξέρουμε.

ΑΘΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2), 11:30π.μ..

-ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ σε μία ανάλυση των Τουρκικών κινήσεων, ο ΠΑΡΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡYΚΙΟΣ που κάλυψαν τα γεγονότα ως στρατιωτικοί συντάκτες στο χρονικό εκείνων των ημερών, ο πρέσβης και πρώην Ευρωβουλευτής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ο καθηγητής ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ για τις γεωπολιτικές επιδιώξεις της Τουρκίας και ο ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ αδελφός του ήρωα των Ιμίων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΑΚΟΥ. Θα παραβρεθούν και οι γονείς του ήρωα των Ιμίων ΕΚΤΩΡΑ ΓΙΑΛΟΨΟΥ.

-ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τραβελι ixnos που να χτυπιεσαι η εκδηλωση θα γινει.ουστ παλιοπουστα

Ixnos είπε...

καλά εσυ εισαι και ...κάφρος ουτε καν διαβάζεις τι γραφουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...