Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Φωτιά λένε έβαλε ο Νίκος Αναστασιάδης, στους ευρωπαίους διαπραγματευτές για αυτό και καθυστέρει το γιουρογκρουπ





Δείτε ΕΔΩ Ζωντανά την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ

 

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά την εκπομπή του Ρ.Ι.Κ

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.com.cy από τις Βρυξέλλες, ο Νίκος Αναστασιάδης, τα παίζει όλα για όλα στο τραπέζι και μόλις πριν από λίγο, έριξε μία βόμβα μεγατόνων στους υποτιθέμενους εταίρους μας, που είναι και το τελευταίο του χαρτί,  προειδοποιώντας, ότι εάν πτωχεύσουν την Κύπρο, θα συμπαρασύρει μαζί της , την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης.

Η δήλωση του ήταν χαρακτηριστική, « ή περιλαμβάνετε τη διάσωση της Τράπεζας Κύπρου στο πακέτο με τη δανειακή σύμβαση, η εγώ φεύγω αύριο για την Κύπρο, όπου θα υποβάλω την παραίτηση μου και θα προχωρήσουμε σε πρόωρες εκλογές». Αυτό δείχνει εάν ευσταθεί την δύσκολη θέση στην όποια έχει περιέλθει .Οι πιέσεις πρέπει να είναι τρομακτικές, και δυστυχώς είναι αβοήθητος από την γεμάτη προδότες …Μαμά Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της σαν άλλη Μήδεια .  

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και καθοριστικές για το μέλλον και την επιβίωση της κυπριακής οικονομίας, ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης, φρόντισε να δείξει τους ευρωπαίους εταίρους του, ότι δεν αστειεύεται και είναι έτοιμος να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα.Την ίδια ώρα  Πληροφορίες και φόβοι για ενδεχόμενες οργανωμένες εγκληματικές ενέργειες ή λαϊκά ξεσπάσματα εναντίον γραφείων κομμάτων, Πρεσβειών και τραπεζικών καταστημάτων έφθασαν στις αρχές, οι οποίες αύξησαν τα μέτρα ασφαλείας. Νέα ειδικά σχέδια δράσης έθεσαν σε εφαρμογή τις τελευταίες ώρες οι αρχές ασφαλείας σε ολόκληρη την Κύπρο με στόχο την πρόληψη ενδεχόμενων οργανωμένων ή μη εγκληματικών ενεργειών σε γραφεία κομμάτων και υποκαταστημάτων τραπεζών.

Στις αρχές εντείνονται οι φόβοι και δεν αποκλείουν σπασμωδικές ενέργειες οργανωμένων ομάδων ή πολιτών με στόχο γραφεία κομμάτων ή άλλους χώρους που σχετίζονται με τα κόμματα ενώ οι ίδιοι φόβοι επεκτείνονται για υποκαταστήματα τραπεζών, συνεργατικών ιδρυμάτων, στα κεντρικά κτήρια της Λαϊκής και τράπεζας Κύπρου και της Κεντρικής τράπεζας.

Την ίδια στιγμή τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται εδώ και μέρες στις Πρεσβείες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Φιλανδίας, αυξήθηκαν με απανωτές περιπολίες και εγκατάσταση ένοπλων αστυνομικών φρουρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...