Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Το real estate του Αμπράμοβιτς στην Κύπρο



Η κρίση στην Κύπρο παγίδευσε τον Κροίσο, Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει στη Μεγαλόνησο, εταιρείες, βίλες και δισεκατομμύρια.
Αυτό τονίζει με δημοσίευμα της σήμερα η Ισπανική εφημερίδα Sport, στο οποίο αναφέρεται πως ο Ρώσος μεγιστάνας, Ρομάν Αμπράμοβιτς,ο οποίος φέρεται να έχει στην Κύπρο σημαντικό μέρος της περιουσίας του, από επενδύσεις στις τράπεζες, στον χάλυβα, αλλά και σημαντική ακίνητη περιουσία.
Ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι έχει επενδύσει σημαντικό κομμάτι ρευστού στην Κύπρο. Μαζί με τον συμπατριώτη του, Αμπράμοφ έχει πολλά έσοδα από τον Χάλυβα, διαθέτουν την εταιρεία Evraz, χαλυβουργική με έδρα το Λονδίνο, αλλά την διαχείρισή της ανέλαβε εταιρεία με έδρα την Κύπρο!
Ο Αμπράμοβιτς έχει σημαντικό μέρος της περιουσίας του στην Κύπρο, ενώ διαθέτει βίλα έξω από την Λεμεσό που κόστισε 3εκατ. ευρώ. Η εταιρεία του Ρώσου έχτιζε στην Κύπρο 350 πολυτελέστατες βίλες στην περιοχή, Αραπακά. Ο Αμπράμοβιτς, αλλά και άλλοι Ρώσοι μεγιστάνες παρακολούθησαν από κοντά τις διαπραγματεύσεις, καθώς χάνουν μεγάλο μέρος της περιουσίας τους. Μάλιστα, ο φίλος και συνέταιρος του, Αμπράμοφ φέρεται πως έχει χάσει 5 δις. ευρώ!

1 σχόλιο:

Divanis είπε...

Θα κλάψει πολύς κόσμος στην Κύπρο... και αυτή είναι μόνο η αρχή...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...