Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Γαμιούνται ομαδικώς στας… βρυξέλλας άνευ …συνεδρίασης




23.47: Και νέα σύσκεψη  Αναστασιάδη - Barroso - Van Rompuy.
23.42: Πηγές της Προεδρίας της ΕΕ σημείωσαν ότι η συνεδρίαση του Eurogroup για την Κύπρο δεν έχει ακόμη ξεκινήσει. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μεταξύ Αναστασιάδη – Τρόικας ενώ την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάιζελμπλουμ ενημερώνει τους 16 υπουργούς Οικονομικώντης ευρωζώνης για την έκβαση των διαπραγματεύσεων της κυπριακής πλευράς με την Τρόικα.
23.27: Το Eurogroup δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Επικρατεί σύγχυση. Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ ενημερώνει τους ΥΠΟΙΚ εκτός του ΥΠΟΙΚ της Κύπρου.
23.09: Στο τραπέζι του Eurogroup βρίσκεται κούρεμα καταθέσεων για την Τράπεζα Κύπρου που να φτάνει το 50-60%.
22.52:  Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς ο επικεφαλής του Γερούν Ντάισελμπλουμ δεν θα προχωρούσε στη συνεδρία του Eurogroup αν δεν υπήρχε σενάριο κατάληξης σε συμφωνία.
22.49: Έχει ολοκληρωθεί η σύσκεψη  Αναστασιάδη - Barroso - Van Rompuy και έχει ξεκινήσει το Eurogroup με συγκρατημένη αισιοδοξία.
22.39: Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σκληρή διαπραγμάτευση έχει παρέμβει και ο ΥΠΟΙΚ της Αμερικής σε τηλεφωνική παρέμβαση με τον ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ώστε να πιέσει για εξεύρεση λύσης απόψε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...