Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Δηλαδή ήταν Συριζαίος;



Γιατί όλοι οι πρεζάκηδες και χασισορέκτες είναι του Σύριζα. Σιγά μην ήταν και κολλητός του Ζάκ. Πάει - πάει η στάμνα στην βρύση αλλά κάποτε σπάει. Πλησιάζει η ώρα που θα δούμε και νεκρό πολιτικό. Η ιστορία κάνει κύκλους.

Σεσημασμένος για ναρκωτικά ήταν, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έχασε την ζωή του σε ένοπλη συμπλοκή με Αλβανούς αστυνομικούς, στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας.
Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 35χρονος είχε συλληφθεί το 2008, στο Χαλάνδρι, για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης.

ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ...




Η ελληνόφοβη, εθνομηδενίστρια που μεταγράφηκε στην "αριστερά" του Τσίπρα από τους μεγάλους σοσιαλιστές Σημίτη-Γιωργάκη και σια... κι έγινε υπουργός: Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ζορμπά υπέρ Αλβανίας για την εκτέλεση του Κ. Κατσίφα! «Δεν παραδόθηκε και τον σκότωσαν...»

 

Μ.Καραθάνος: «Συνέλαβαν τον αιμόφυρτο Κατσίφα και τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο κούτελο και στην καρδιά» (ΒΙΝΤΕΟ)


Αδερφός Ε.Ράμα: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος» (φωτό, βίντεο)

Εάν ξεσπάσει αυτό που υποβόσκει, χρόνια τώρα εναντίον τους, αυτοί που ήρθαν νύχτα... νύχτα θα φύγουν...

Ας προσέχουν τι κάνουν και τι λένε, αυτοί που είναι υπεύθυνοι γι' αυτούς, γιατί θα βρεθούνε μπροστά σε...δυσάρεστες εκπλήξεις και θα την πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος εχει την..... πενα τα γραφει οπως θελει και ο,τι θελει και την πενα την εχουν παρει καιρο απο το ποπολο.
Το μαυρο ασπρο ευκολα το μετατρεπουν αυτοι που δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που θα γραψω αφορα μονο το Ιχνος γιατι το ειχε προαναφερει σε ανυποπτο χρονο.

Τι συμβαίνει τελικά κάτω από τα πόδια μας στο Λεκανοπέδιο; Μήπως τα υπόγεια ρέματα και οι πρόχειρες κατασκευές μάς απειλούν με εκδίκηση;

Πρόσφατη επιστημονική μελέτη που φέρνουν στο φως η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αποκαλύπτει ότι αρκετά σημεία των νοτίων προαστίων εκπέμπουν σήμα κινδύνου.

Οι υψηλότερες και συχνότερες τιμές καθιζήσεων, που ξεκινούν από τα 2,5 χιλιοστά και φτάνουν έως και τα 15,75 χιλιοστά μέσες τιμές κατ΄ έτος, εντοπίστηκαν σε τρία σημεία: Στη Λ. Κωνσταντινουπόλεως στο τμήμα του Ταύρου, στο σταθμό του ΗΣΑΠ Ταύρος από την πλευρά της Καλλιθέας – δηλαδή κοντά στο σημείου όπου βυθίστηκε το πάρκινγκ τον περασμένο Μάιο – και σε ένα τμήμα του Βοτανικού, βορειοδυτικά του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας.

https://www.pronews.gr/koinonia/723839_vomva-apo-epistimones-aytes-oi-periohes-tis-athinas-voyliazoyn-deite-harti

Δημητρης Κ. είπε...

Ευτυχως ..γιατι ολη η χωρα ...ανεβαινει παντου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...