Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ιδού η εταιρία των τοκογλύφων .




Α.Α.Δ.Ε. ΑΦΑΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ Α.Φ.Μ.997073525

ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/2016 ΣΥΝΕΣΤΗΘΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ 1/1/2017 ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΗ, ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ , ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.......

ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΟΥ Η ΑΑΔΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ......

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΕΥΔΕΣ.

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ , ΟΤΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟ 1/1/2017 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑΝ ΑΦΑΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, (ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) , ΜΕ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ...........

Η Α.Α.Δ.Ε. ΔΙΑΘΕΤΕΙ Α.Φ.Μ. ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 997073525............

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ Α.Φ.Μ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ?????

Νόμος 4512/2018 – ΦΕΚ Τεύχος Α 5/17.01.2018

Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 355

Τροποποίηση των άρθρων 10 και 11 του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (ν. 4174/2013, Α΄ 170)

1. Το άρθρο 10 του ν. 4174/2013 (Α΄170) αντικαθίσταται ως εξής:

«Άρθρο 10

Εγγραφή στο φορολογικό μητρώο

1.α. Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα που πρόκειται να καταστεί υπόχρεο σε καταβολή ή παρακράτηση φόρου, σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία ή σε υποβολή οποιασδήποτε δήλωσης που εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του Κώδικα υποβάλλει δήλωση εγγραφής στο φορολογικό μητρώο.

Στη δήλωση εγγραφής περιλαμβάνονται τα προσωπικά στοιχεία του φορολογούμενου, σε περίπτωση φυσικού προσώπου, καθώς και η επωνυμία, ο διακριτικός τίτλος και η έδρα, σε περίπτωση νομικού προσώπου ή νομικής οντότητας.

Προκειμένου για νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες, η δήλωση εγγραφής υποβάλλεται εντός τριάντα (30) ημερών από τη νόμιμη σύσταση αυτών.

β. Κάθε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, ή νομική οντότητα, που πρόκειται να ασκήσει δραστηριότητες επιχειρηματικού περιεχομένου υποβάλλει δήλωση έναρξης στο φορολογικό μητρώο. Η δήλωση έναρξης υποβάλλεται πριν την πραγματοποίηση της πρώτης συναλλαγής στο πλαίσιο άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Εάν δεν έχει προηγηθεί δήλωση εγγραφής, αυτή γίνεται ταυτόχρονα με τη δήλωση έναρξης.

Προκειμένου για νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες που πρόκειται να ασκήσουν δραστηριότητες επιχειρηματικού περιεχομένου, ως χρόνος έναρξης θεωρείται ο χρόνος της νόμιμης σύστασης αυτών. Η δήλωση έναρξης υποβάλλεται εντός τριάντα (30) ημερών από τη νόμιμη σύσταση.

ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ Α.Φ.Μ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, Η ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ....

ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΠΟΝ Α.Φ.Μ. Η Α.Α.Δ.Ε. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ , ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΑΦΑΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΜΕ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΟΔΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ..............

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΑΔΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑΝ ΑΦΑΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ , ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟ ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ , ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑΝ ΙΔIΩTIΚΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ , Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ , ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ , ΑΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤAI ΤΟ ΠΡΟΙOΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΥΡΙΕ ΠΙΤΣΙΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε. ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ,,,,, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΚΑΘ'ΟΤΙ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΥΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΙΤΣΙΛΗ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΞΕΛΕΓΕΙΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΑΤΕ ΕΙΣ ΗΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 

ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΗΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ !!!!! 


1 σχόλιο:

Δημητρης Κ. είπε...

Οκ....ειναι η ωρα των εισαγγελεων.Αν δεν δρασουν ειναι συνεργοι σε βαρυ εγκλημα κατα του κρατους.Κι ετσι θα...απολυθουν κλπ...οταν αποκατασταθει ο νομος.Δεν ειναι πολλοι οι εισαγγελεις...και θα αντικατασταθουν πανευκολα.Εκτος που θα δικαστουν σαν συνεργοι.Εως τοτε...μην πληρωνει κανεις μια μαφια...ειναι νονιμο.Ας κατεβασουν στρατο να εισπραξουν.Τοτε θα ξερουμε οτι οι Τουρκοι δεν εφυγαν ποτε απ την χωρα.Και σσν Τουρκους θα τους αντιμετωπισουμε...στην Τριπολιτσα....ολους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...